Yaman Meslina06 3 saat arayla falan oliyor bnm ölcmem cok erken kahvaltı yapamiyorum 10 bucuk 11 oluyor 1 saat sonra ölçüyorum ara ogun yapiyorum 1- 2 de falan 3-4 gibi oglen atistiriyorum 1 saat sonra ölçüyorum aksam yemegi 6 bucuk 7 gibi yiyoruz
Yaman Ezgiozkan amin insallah herkes saglikla kucagina alsin isteyene nasip etsin cok bekledik cok ugrastik burdada görüyorum isteyenleri allahim kucaklarini bos birakmasin kimsenin🤲🙂
Ezgiozkan Esinymn canım domates şekeri yükseltiyor. Yumurtanın da sadece beyazını ye dedi bana doktor. Peynirin de yağsız ve tuzsuz olacak. Bunlara da dikkat et istersen bakalım
Ezgiozkan Yaman amin canımm. Ya şöyle söyliyim ben normalde yemiyordum domates bir sabah yedim şekerim fırladı. Sonra araştırdım domatesin yükselttiğini okudum canan karatay öyle demiş. Yarın sabah yemeden dene bakalım canım fark edecek bak
Ezgiozkan Meslina06 ben 9.30 aç , 10.30 tok ölçüyorm Sonra 2 de öğle yemeği yiyorum 3 te tok ölçüyorum 5 te ara öğün yiyorum 20.30 da akşam yemeği 21.30 da tok ölçüyorum 23.00 ara öğün yiyorum
Yaman Ezgiozkan cnm 11 de ne yiyorsun cok gec genelde 10 a kadar diyor diyetisyenler en son yeme icme
Ezgiozkan Yaman benim de yazıyordu listemde ama farklı bir tek domates yemiştim o gün dokunduğunu düşündüm o yüzden. Sen de bir dene bakalım yarın sabah yeme farklı çıkacak mı. Belki ondan değildir ama bence ondan 🤗
Yaman Ezgiozkan denerim cnm yarin sabah bu sabah yedim 168 çıktı cunku bakalim yaramayan bisey var demekki deneye deneye bulcaz🙂
Ezgiozkan Yaman öyle yap bakalım ben deneye deneye dokunan şeyleri ayırt ediyorum 🤗 kendi kendimin doktoruyum artık 🙈