Dygggkcr yani inan diğer o travel sistemler kadar beni yoran geren bişey yok görünce.onlarda toplasan zaten 15 aya kadar kullanır bastona geçersin ne gerek var öyle bişey alıp kendimi yorayım diyerekten hayatımda karar verdiğim en iyi şey oldu. sağ salim kullanmak nasip olsun canım ikimize de 🙏🏻♥️ benim arkadaşlarım da doona kullandı ve çok memnunlardı insanoğlunun bugüne kadar yaptığı en iyi bebek arabası bence 😆

Maviada link eklemeyi de resim eklemeyi de beceremedm ama söyle “sırt çantası-20 litre-gri- NH500 QUECHUA” 200 lira fiyatı. Gri ve mavi rengi var bide sanırım haki.

Sedacolak Canım merhaba. Ben de 31 haftalık gebeyim. Ben çok araştırdım. Bana kalırsa kimseyi dinleme çünkü herkesin evine yaşama tarzına göre değişiyor. Ben baston tipi tercih edecektim ancak küçükken ekstra puset almamak için araştırmalarım sonucunda bulduğum hafif bir travel tercih ettim. Mesela travel arabalar 10 kilo üstü bir ağırlığa sahip ama ben 7,5-8 kilo ağırlığında ve bütçeme göre uygun olduğunu düşündüğüm bir arabayı aldım.
      Arabamız büyük, apartmanımız büyük, asansörümüz 10 kişilik, kapımın önünde arabamı koyabileceğim yerim var, açıp kapama derdim yok ki olsa bile arabam hafif. Bebekli bir anne zaten ne kadar açıp kapatacak ve elinde taşıyacak arabayı ben zaten anlamadım.
      Anne bebek çantası da ben daha ufak boy tercih ettim.
      Ürünleri paylaşıyorum, videolarını da izle derim.
      Yoyko City Seyahat Sistem 3 in 1 Bebek Arabası Silver
      Babyes Pearl Anne Bebek Çantası

Aylin_16 ben bu ürünü bulamıyorum maalesef. Ne e bebekte ne başka sitede. Nuna pepp next vardı ama luxx daha hoşuma gitti

Mrsakar peki deneme yapmış mi idiniz bir mağazada falan ben ilk kez duyuyorum bu markayı araştırdım çok hoş ürünleri

Baby2go 2014 cabin bebek arabasını alıcam siparş vercem bugun indirimde ben sürekli yani 4 aydan 4 aya izne gidiyoruz ucakla orda daha iyi olur hafif tek elle katla cekcekli ve 4 5 yaş kulanma var ha ozmna kadar cocuklar binmiyor birde pusetide ayrı alıcam Normlde sunny baybynin trival sistem bebek arabası alıcakdım ama yer kaplıyor diye vazgecdim

nemesis canım bir kaç gün önce babymall’den 2080₺ ye aldık biz . indirimi de tesadüfen gördük

Ceylizm küçük araçların bagajına sığar mı acaba? Bende düşünüyorum ama çok yer kaplıyor dedikleri için emin olamadım

Sedacolak casual vista aldık Doğum yapmadığım için henüz kullanamadım ama çok araştırdım çok beğendim hafif bir ürün baston şeklinde ama en güzeli puset takılabiliyor olması

Sedacolak ben 4baby aldım pusetiyle beraber çift yönlü takıp cıkarmalı canım 600 tl hemde hem uygun hem cok güzel siyah gold