Sibelgokhan anladım canım model gerçekten çok güzelmiş ekran aldim. Güle güle kullansın bebisiniz🥰
Bebek arabası
Casual Vista bebek arabası aldı annem bebek hediyesi olarak çok kullanışlı ve hem travel hem baston olarak kullanıla biliyor ve ayrıca puseti çok güzel kalite standartları ödülü almış bir ürün tavsiye ederim kesinlikle komple travel sistem Bebek Arabası almayın çünkü toplu taşıma vs katman gerekiyor bebeği mi taşıyacan onu mu o yüzden böyle bişey almanı öneririm😉
Pierre cardin alius plus aldım
Sedacolak Kraft surf modelini aldım yeni bir model henüz kullanmadım ama kurulumu katlaması çok kolay tavsiye ederim ben beğendim
Deletedmom337 canım doona 3.500-3.800 arası değişiyo hamilton x1 4.500 tl
sukayhanacar ne kadara aldınız biz de dün aldık doona gerçekten inanılmaz hafif ve pratik
semdem1 Joie chrome 15 kg.olarak yazıyor özellikleri internet sitesinde farklı modellerini var acaba fotoğraf gönderebilir misiniz?
Anne bebek çantasını hepsiburada dan aldım çok beğendim çok kullanışlı duruyor dokusu gayet güzel kaliteli çantanın linki
Weego All Star Anne Bebek Bakım Çantası Siyah-Gri
https://www.hepsiburada.com/weego-all-star-anne-bebek-bakim-cantasi-siyah-gri-p-HBV00000BETVC?magaza=Hepsiburada
Bebek arabasını da minio mint bebek arabası aldık henüz bebeğimiz doğmadığı için kullanmadık ama fiyat performans olarak bakıcak olursak çok beğendik memnunuz linkide bu ama biz burda bi mağazadan almıştık 1300 tl ye
https://www.akakce.com/bebek-arabasi/en-ucuz-minio-mint-gold-travel-sistem-fiyati,397237511.html#m-gallery
Ben de çok araştırdım bebek arabası büyük ihtimalle elele marka alicaz
Bnde casual cadillac air travel sistem aldım. Birkaç arkadaşım kullanıyor hepside çok memnun. Çantayıda kraft gardenia aldım.
Dygggkcr ikisi birlikte 8.000 tutuyodu canım 7.000 verdik. tabiki de bebeğin rahatlığı da önemli ama bi anne için de pratik ve kullanışlı olması lazım. biz hiç parasına bakmadık rahatlık önemliydi bizim için. siz kaça aldınız canım ? doona dan sonra hamilton x1 de tercih edebilirsiniz mükemmel araba o da kendi kendine kapanıyo seni yormuyo
derya39ege Aldığınız Decathlon çantanın linkini paylaşabilir misiniz? :)
sukayhanacar 3,500 e bulduk biz en uygun canım. Aklımda bulunsun hamilton ben de zaten bastona geçiliyor diye doona tercih ettim
Sedacolak casual cadillac
Deletedmom4 bende mamas papas ocarro ile inglesina aptica arasında kaldım ☺️