Casual Vista bebek arabası aldı annem bebek hediyesi olarak çok kullanışlı ve hem travel hem baston olarak kullanıla biliyor ve ayrıca puseti çok güzel kalite standartları ödülü almış bir ürün tavsiye ederim kesinlikle komple travel sistem Bebek Arabası almayın çünkü toplu taşıma vs katman gerekiyor bebeği mi taşıyacan onu mu o yüzden böyle bişey almanı öneririm😉

Sedacolak Kraft surf modelini aldım yeni bir model henüz kullanmadım ama kurulumu katlaması çok kolay tavsiye ederim ben beğendim

Sedacolak Prego Quatro aldım minnacık oluyor katlanınca. Hantal bir araba değil sürüşü kolay.

Sedacolak travel sistem olarak pierre cardin twist aldım .baston olarak maclaren sherpa aldım.sırt cantası olarak bebek bakım cantası degil de adidastan bi sırt cantası aldım.hepsinden memnunum

Sedacolak Dün aldım manas&papas ocarro jewel pembe olan çok güzel ve kaliteli düşünürsen. Çanta pierre cardin pembe gri renkli bime gelmişti ordan aldım. 😊

Sedacolak

Sedacolak GB qbit plus aldık biz adaptörüyle puset takılabiliyor. Çok hafif bir araba olduğu için baston puset vs de almamıza gerek kalmayacak iki kez almayalım diye travel sistemler yerine bunu tercih ettik. Aynı zamanda tek elle çok kolay kapanıyor ve kapandığında az yer kaplıyor.

semdem1 Joie chrome 15 kg.olarak yazıyor özellikleri internet sitesinde farklı modellerini var acaba fotoğraf gönderebilir misiniz?

Anne bebek çantasını hepsiburada dan aldım çok beğendim çok kullanışlı duruyor dokusu gayet güzel kaliteli çantanın linki
      Weego All Star Anne Bebek Bakım Çantası Siyah-Gri
      https://www.hepsiburada.com/weego-all-star-anne-bebek-bakim-cantasi-siyah-gri-p-HBV00000BETVC?magaza=Hepsiburada
      Bebek arabasını da minio mint bebek arabası aldık henüz bebeğimiz doğmadığı için kullanmadık ama fiyat performans olarak bakıcak olursak çok beğendik memnunuz linkide bu ama biz burda bi mağazadan almıştık 1300 tl ye
      https://www.akakce.com/bebek-arabasi/en-ucuz-minio-mint-gold-travel-sistem-fiyati,397237511.html#m-gallery

Ben de çok araştırdım bebek arabası büyük ihtimalle elele marka alicaz

Bnde casual cadillac air travel sistem aldım. Birkaç arkadaşım kullanıyor hepside çok memnun. Çantayıda kraft gardenia aldım.

Dygggkcr ikisi birlikte 8.000 tutuyodu canım 7.000 verdik. tabiki de bebeğin rahatlığı da önemli ama bi anne için de pratik ve kullanışlı olması lazım. biz hiç parasına bakmadık rahatlık önemliydi bizim için. siz kaça aldınız canım ? doona dan sonra hamilton x1 de tercih edebilirsiniz mükemmel araba o da kendi kendine kapanıyo seni yormuyo