Bebek arabası
- Düzenlendi
Aldığım kişi yedek Uğur böcekli kırmızı başlıgını da almıştı onu da verdi ve 450₺ ye aldım evde tüm bezlerini çıkardım makinada yıkadım taktım sıfır oldu bence uçuk fiyatlarda zaten arabalar hiç gerek yok sıfır almaya ikinci el alın sağlam gidip görün bakın beğenirseniz kaçırmayın derim
betul2009_ puset uyumlu olan varmış ama hangisi bilmiyorum
betul2009_ onu kullanıp memnun kalan da var
Sibelgokhan güzelmiş gerçekten
Enguzelhediym bende oradan aldım arkadasımın tavsiyesiyle gayette memnunum 😊
Gl07 gayet güzelmiş güle güle kullan. Puset ve arabayı 450 ye mi aldın iyiymis. Baston da aldın mı cnm sen
nemesis merhaba , ya bir şey sorucam. arabanın kurulumunu yaptınız mı
FatmaKucuk çok kullanışlı bir ürüne benziyo.asla travel istemiyordum. Ama bagi easyforld bebek arabasını düşüncem hatta detaylı araştırmaya başlıcam. Temmuz annesi olucam bende. Zamanımız hem çok hem az 😅💕
betul2009_ travel kullanan arkadaslarim surekli agirligindan hantalligindan sikayetci acikcasi. Baston istiyorum ben( tam yatarlari var yani dogumdan itibaren kullaniliyor) fakat bastonlarda genelde tek yön. Ben cift yön istiyorum. arastirmadayim hala
pnremr bulursan bana da yazar mısın cnm ben de çift yön istiyorum ama. Ekstra puset de alacak misin cnm
betul2009_ Şöyle yapmayı düşünüyorum hafif ve oturma ünitesi ile katlanabilen pusetli travel sistem arabalar var, chicco falan baktım 1800 tl civarı. Elele markası da vardı sanırım 1500 civarı, bütçeyi biraz daha arttırıp o modellerden almayı düşünüyorum. Şu virüs bitse de e bebekten falan görerek alsak daha iyi olur tabi acele etmeyeyim diyorum ☺️
Mesra28 hangi modelini aldın canim😊?
betul2009_ puset çok gerekli hem hastane hemde misafirliğe gittiğinde onda sallayarak uyutursun benim çok işime yaradı şahsen. Ben chicco liteway 2 aldım onun yorumlarının çoğu olumluydu dediğin markayı bilmiyorum
Sedacolak kraft fit2 kullanıyorum çok memnunum
Kraft most travel kullanan var mı kızlar? Civilde gördüm başka bir yerde denk gelmedim
SK-Annesi Ben de temmuz annesiyim 🥳 Ben çok ağır şeyler taşıdığım zaman bel ve sırt ağrım oluyor o yüzden pusetle uyumlu kabin tipi bebek arabalarına bakıyodum, dediğiniz gibi travel sistemler hiç yoktu aklımda taşıyamam süremem diye düşünüyodum. Tavsiye üzerine buna bakınca çok beğendim 2-3 kez mağazada gidip inceledim içime sinince de aldık. Evde sürüyorum ara sıra iyi ki almışım diyorum öyle kolay kapanıp açılıyor ki ve oldukça hafif. Ama bu hafiflik öyle kalitesiz bi hafiflik değil. Yani sürerken araba sallanmıyor. Yağmurluğundan ayak örtüsüne kadar her şey de pakedinden çıkıyor ayrıca almıyorsunuz. Kısacası mutlaka bakın bu arabaya 😍