Aylin_16 ben bu ürünü bulamıyorum maalesef. Ne e bebekte ne başka sitede. Nuna pepp next vardı ama luxx daha hoşuma gitti

Mrsakar peki deneme yapmış mi idiniz bir mağazada falan ben ilk kez duyuyorum bu markayı araştırdım çok hoş ürünleri

Baby2go 2014 cabin bebek arabasını alıcam siparş vercem bugun indirimde ben sürekli yani 4 aydan 4 aya izne gidiyoruz ucakla orda daha iyi olur hafif tek elle katla cekcekli ve 4 5 yaş kulanma var ha ozmna kadar cocuklar binmiyor birde pusetide ayrı alıcam Normlde sunny baybynin trival sistem bebek arabası alıcakdım ama yer kaplıyor diye vazgecdim

nemesis canım bir kaç gün önce babymall’den 2080₺ ye aldık biz . indirimi de tesadüfen gördük

Ceylizm küçük araçların bagajına sığar mı acaba? Bende düşünüyorum ama çok yer kaplıyor dedikleri için emin olamadım

Sedacolak casual vista aldık Doğum yapmadığım için henüz kullanamadım ama çok araştırdım çok beğendim hafif bir ürün baston şeklinde ama en güzeli puset takılabiliyor olması

Sedacolak ben 4baby aldım pusetiyle beraber çift yönlü takıp cıkarmalı canım 600 tl hemde hem uygun hem cok güzel siyah gold

Takip edeyim burdan bende arayış icindeyim

tce çok küçük bir araba değil ama travel sistem araçların içinde bence fiyat performans olarak en iyisi diyebilirim, tekerlekleri ve sürüşü çok rahat konforlu bi ürün

Sedacolak bebek arabası bagi easyfold aldık travel sistem bi arabaya göre çok hafif ve oturma ünitesi ile kapananiliyor ben çok sevdim önerebilirim😊 çantayı da krafttan almıştım indirim vardi 50₺ ye😊

Inglesina zippy light aldik henuz kullanmadik ama cok hafif cok kompakt ve tek elle acilip kapaniyor, az yer kapliyor☺️