Ebru_Cakir Ben modanisa’dan ve lohusahamile.com’dan aldım 🤗 En ucuz bebek markette de var pijama takımı orayada bakabilirsin☺

HappyMom 34. haftaya girdik, herşeyini aldım bitti yıkaması ve yerleşmesi kaldı. Doğum çantasını 35 te hazırlarım inşallah 😁

Merveyunus31 alt degstrme bezini mesela tastı dsarı diyelim bezden. orayı kesip dger yerlerini kullnıyrsun.

HappyMom
      2 adet pijama sabahlıklarıyla
      (1 elbiseli - 1 alt üst düğmeli)
      Alt 3 tane çamaşır
      Üst çamaşır 2 tane
      Terlik
      Çorap 2 tane
      İlk alt giymek için eski pijama koydum bişey olursa diğerini temiz giyeyim diye

Bebek İçin ;
      2 tane hastane çıkışı battaniyeleriyle
      Zıbın
      Battaniye 1 kalın
      Agız bezi
      Bez ıslak mendil alt silme pamuğu
      Biberon emzik
      Yüz örtüsü
      Ebeye ilk verilcek kıyafet zıbın setiyle

Yanımda kalana bez terlik
      Kirli torbası
      Pamuk
      Plastik kab ıslak mendille silinmiycek çnkü bebiş

Faray yıkaması kuruması ve ütülemesi o kadar zor ki Allah yardımcın olsun

Ebru_Cakir lohusahamile.com sayfasından aldım bu hafta çok guzeldi.tavsiye ederim canım.kapida ödeme yaptım guvenememistm.ama mükemmel kalitesi var.

EsEmEy lohusahamile.com instagramdan aldım canım.cok güzel kaliteli yani.cok kararsız kalmıştım ama iyi ki almışım dedim

Ayselela27 beden olarak kendi bedeninizden ne kadar büyük aldınız ? Mesela m giyiyorum normalde L neden mi sipariş vermem gerek?

Aslima canım benimle aynısın sana birşey soracağım agrın sızın varmı belinde bide vajinal akıntı çok varmı bende bunlaeın hepsi çok erken doğum mu olur sizce

Fulyasare Göğüs ucu kremi lazım oluyor mu hastanede yani doğumdan sonra daha ilk günden göğüs yarası oluşma ihtimali var mı?

Esraunal valla benm teyzem hatta cocuk dogmadan sureklı meme ucuna sur dıyordu. Cocuk her emdıgnde sur dıyordu yara olursa cok acıyomus falan. Ben aldım ama nolur nolmaz

EsEmEy lohusa.com dan aldm ama daha gelmedı ya. Salı gunu dogum yapcam zaten sokak yasklı cıkıp alamıyormda. Cokcgecıktı kargolar hele surat kargo🤦‍♀️

Fulyasare sezaryen olunca pijamayı hafif sıyırıp dikişe bakıyorlar daha kolay demisti doktorum kuzum. Geceliği sıyır indir bilemedim tabi bulunsun derseniz bilmiyorum 🥰

HappyMom bende ozelde olucagi icin doğum bir tek al patari ve makyaj cantasi olucakk))