Kızlar ben 36. Haftamda hazırladım şuan 36+2 deyim
Bebeğim için;
1 tane hastane çıkışı
3 tane normal takım
5 tane zıbınlı atlet
5 tane ağız mendili
5 tane eldiven
4 çift çorap
2 tane ince battaniye
1 tane müslin örtü
1 tane de müslin örtü o da kundak için
2 cam biberon biri küçük biri orta boy
2 tane emzik
Pişik kremi
Pudra
Tülbent başı için
Sarı Tülbent üstüne örtmek için
Pembe tülbent sonrası için
15 tane bez
2 paket ıslak mendil

Benim için;
1 tane lohusa takımı ilk giymek için
1 tane düğmeli pijama takımı
2 tane emzirme atleti
2 tane emzirme südyeni
6 tane alt iç çamaşırı
2 tane korse atlet
5 tane kısa çorap
1 tane göğüs ucu kremi
5 çift göğüs pedi
1 çift terlik
1 tane lohusa tacı
Lohusa pedi
1 paket orkid
1 adet deodorant
1 adet roll on
1 tane tarak
1 paket ıslak mendil benim için
2 tane yazma takmak için
1 tane havlu
1 tane rulo peçete
Sprey kolonya
1 tane sabun
1 tane kirli çamaşır torbası
Diş macunu, diş fırçası

Ebru_Cakir merhaba canım hamileçarşım var oraya bakmanı tavsiye ederim ben ordan sipariş vereceğim

Songulkaya bende şimdiden yap çünkü 32 den sonra çok agirlasiyorsun canım. Sen herseyini hazır tut

Ylzmeric Doğru söylüyorsun aslında şimdiden bile çok agirlastim 😊🙄 ilk fırsatta hazırlarım canım teşekkürler 😍

HappyMom 30. Haftamdayım henüz daha odası kurulmadı malum durumlardan dolayı😌 bi kaç hafta sonra yıkayıp ütüleme moduna geçerim artık ondan sonrada hazırlarım diye düşünüyorum inşallahh duyduğum kadarıyle herkes 35 olmadan hazır olsun diyorlar bende öyle yapmayı planlıyorum🤗🤗

HappyMom kızlar youtubede çok güzel hastane çantası hazırlama videoları var doğumdan sonra tekrar çekip neyi gereksiz neyin çok gerekli olduğunu belirten bi kadını izledim bende ona göre hazırlamaya düşünüyorum bi kaç hafta sonra inşallahh

EsEmEy bnde L sipariş verdim.kac haftalık olduğunuzu ,kilo ve boy söylediğiniz de hangi bedenin size olabileceğini söylüyorlar.lohusa olduğu için bedenler bı tık büyük oluyormuş zaten gelince gördüm

Ozgeesin bana da doktor pijamanın catı kısmk dıkıslere degmesn vs dıye gecelık dedı 2 adet al dedı ama ben 1 tane koydm. Aman neyse oste bızde tecrube edecez bakalm 2.3 bebege artk kurt oluruz😂

Fulyasare tabiki tercih meselesi kuzum saglıkla doguralım da bende sanki simdi ilk cocugum gibi oldum arasında 8 yas oluyor ilk 18 yasında anne oldum Bi cok seyi unuttum bakalım neler bekliyor bizleri saglıkla doguralım da 🥰🤗

Kızlar bebekler ilk tuvaletini bayağı fazla yapiyo büyük cisi yani🙃 Benim kızdan tecrübeliyim tedarikli gidin kıyafetler fln batabilir😬

HappyMom fransada yasiyorum ve ikinci hamileligim 29 haftaligim bizim birda 8 aylik olunca dr liste veriyor hastane listesi baya birsey aldim ama ona gore hazirlarim artik valizimi de 😅Rabbim hepimize sag saglim kucaklarimiza almayi nasip etsin 😌