Hulya3438 Sabahligim var ama yelekte mi alayım ☺göğüs pedi almadım ya 😏
Doğum Çantası 🤰 🧳
Aslima yok canım geçte değil erkende tam zamanı yavaş yavaş tamamlarsın biz 20 25.haftadan ufak tefek kıyafet filan almaya başladık her çıktığımzda havlu battaniyr vs. Aldık 32 dede beşikmiş küvetmiş artı şampuan filan kişisel bakım ürünlerini aldık bitti sayılır alacaklarımız.34 e girdim bugün yıkayıp yerleştiririm 2 3 günde inş biter.35 e kadar herşeyini bitirmeye çalış kafam rahat olur ben biraz stres yapıyodum ama beşik 1 haftada geldi.çamaşırları yıkayıp ütülemek en fazla 2 gününü alır hastane çantası desen evde herşey tamm olunca 1 günde hazırlarsın.gidip almak bakmak sıkıntı biz coronadan çıkamadık internetten sipariş verdik beşiği küveti çantayı vs.Sen şimdiden başla almaya
Merve_kucuk alt acma minderi varsa gerek yok dediniz gbi dgerine
Hulya3438 sabahlığın incemi kalınmı bilmiyorum ama doğum yapınca üşüyormuşsun yelek hayat kurtarır al canım bence örgü yelekle kalın çorap bekarken anneme boşa ördürüyorsun bu kadın yeleklerini giymem diyordum şimdi sırtımdan çıkarmıyorum😂😂🙈
Hulya3438 😄😄😄 pamuklu gibi sabahligim ama yinede alayım ne kaybedeceğim sanki😊 Teşekkür ederim ❤
HappyMom 34+5 ten selamlar 🥰 30 haftada herseyi yıkadım ütüledim 32. Haftada dogum cantamı hazırladım 2. Gebeliğim 🤗 neler koyduğuma gelirsek ;
Bebek için ;
2 adet 5 li hastane çıkışı
1 adet tulum (hepsinin sapka eldiveni mevcut)
5 adet kısa kol uzun kol cıtcıtlı badi
1 adet pelus 1 adet penye 1 adet nohut battaniye
1 adet müslin örtü
1 adet patik
3 adet çorap
3 adet ağız mendili
10 adet bebek bezi
1 paket ıslak mendil
Pişik kremi
Puset - Puset örtüsü
Emzik - emzik kabı ve biberon
Kapı süsümüz
Anne için ;
1 takım kısa kol pijama
1 takım kısa kol ve sabahlıklı pijama
2 adet emzirme südyeni
4 adet lohusa kilodu ( emici özellikli) depent tarzında
Göğüs kalkanı
Göğüs pedi
Göğüs ucu kremi
Hastaneden cıkarken giyeceğim kıyafetler
3 adet yuksek bel iç çamaşırı
Kişisel bakım ürünleri ( krem diş macunu diş fırçası vs) 🥰🥰
Kızlar lohusaları korkuturlarmışya kırmızı yazma tada toka bişey takıyorlarmış al basmasın diye bizde öyle birde küçük Kuranı Kerim koyuyolar bebeğin başına sizde alın isterseniz 😍Bebeğin ağzınada hurma sürüp zemzem Veriyorlar tabi bulabilirsek😇
Merve_kucuk Aynen canım herşeyi almışsın zaten darısı bana😍😘
Hulya3438 İnşallah 🤗🤗
Sinem67 canım o nasıl oluyor minder değil değil mi dediğin
Merve_kucuk bacim çok değilmi bunlar Ayy zaten 3 4 saat tutup yolluyorlarmis günü birlik için ne bileyim çok geldi gibi 😄😃
Suleyigit 😄😄 Banada biraz fazla geldi ama ne olacak sanki 😄😊
Kızlar 1 tan 10 lu çıkış 2 adet 5li Çıkış çok mu gelir
Bizim de herşeyimiz hazır yıkayıp ütüleme kaldı bitek 33+4 teyiz başlamam lazm artk sanırım 🙂
Cemcememre ideal vebce zaten artk hastanede fazla tutmuyorlar cok degıstırmek zornda kalmazsn
Ozgeesin canım gecelık neden sart sureklı gelıp kanaman varmı dıye bakıyolarmıs sezaryen yaparsan ya da vajınal dikişlerin olursa pıjamayı zırt pırt cıkar gıy ezıyet olur sana ena zndan 1 tane gecelık al zaten hastanede cok tutmuyolar 1 pıjama 1 gecelık yrterlı olr bence
Ozgeesin gercı senn 2 gebelıgınmıs daha tecrubelısındır😂🙋♀️