seda_gms87 kasilma bende de oluyor ama en cok adet sancisi gibi agrim oluyor o neden oluyor anlamadim
34.-35. Haftalik hamileler
Ay benimde bugün daha az sanki hareketleri yaa .34+5 im. 4 gündür geçmeyen şiddetli kuru öksürüğüm var. Acaba etkiliyor mudur bebeği. Onun dışında bide çatı ağrısı var zor yürüyorum
Bide adet sancısı gübü agrı demişler, ben pco lu idim hiççç sancım olmazdı ki. Kan gelirdi anlamazdım yani. Şimdi sancı gelse ne oldugunu bilmicem.
33+5 geçen haftalarda dayanılmaz bir gaz sancısı ve kabızlık yaşamıştım neyse ki bu hafta dikkat ettim geçti kuru erik kuru kayısıyla. Yürürken tıs tıs diye yürüyorum nefes almam zorlaştı ağrıdan çok allerjik kaşıntılarım başladı ilaç da kullanamıyorum çok zorluyor :(
36 haftalığım benim de 34.haftada ciğer geliştirici iğne yapıldığı zaman çok yavaşlamıştı şimdi iyi hamdolsun bel ve sırt ağrısı var bende de ayakta fazla kalamıyorum
- Düzenlendi
35+5 haftalığız kızım çok hareketli benim. Özellikle babamızın sesini duyunca içeride coşuyor resmen. Ağrım sancım da yok hiç sadece ağırlaştım ve karnım sertleşiyor bazen ama değişik bir enerji var üzerimde. Bana ağrımın olmaması garip geliyor. 😐
Glsm3553 34 haftalık olduk bizde 3 gündür sol leğen kemiğinde ve sol kasıkta baskı ağrı çok ağlıycam nerdeyse yattın mı sorun yok azıcık oyalanayım ayakta bittim 😔😔
aselarzum35 doktora sordunmu peki adet sancisi gibi mi benim oylede doktora gitsemmi diye dusunuyorum