Glsm3553 34+1 haftalık hamıleyım. Bebeğım hareketlerınde bır kısıtlama olmadı. Bel ağrısından zıyade vajına agrısı oluyor ara sıra da karın ağrısı oluyor. Bakalım yarın kontrole gıdıcez doktorumu ne dıyecek mınık kızımız napıyor bakalım🤗

Glsm3553 benim de bebeğim çok hareketliydi iki gündür az hareket ediyor nedenini merak ediyorum 🤷🏻‍♀️ 34+2

Ben 34+4 deyim bel ağrılarım inanılmaz bazen destek almadan yürüyemiyorum bile ,miğde yanmalarım var, ödemden dolayı sağ kolumda gecmeyen uyuşmalar oluyor ağlatıcak derecede sabaha kadar uyuyamıyorum acılardan 🙁

Pinar_93 aynen benim bebegiminde hareketleri az kontrole gitmeyede korkuyorum virusten dolayi yorulmak etkiliyormu acaba bebek hareketlerini neden oyle kafama takildi

Benim henüz agrım olmıyor ya acaba gec mi doğuırucam demek bu? Ya da evdeyim yorucu iş felan yapmıyorum ondan mı? 34+4 üm

Caglos bel agrisi normal diyor doktorlar karniniz cok buyukse oda etkiler

Asu20- yani bende evdeyim ama gunluk isimi yapiyorum o bile cok geliyor bana surekli yatiyormusunuz bebek hareketleri nasil

defnemila kabizlik bende de var maalesef kayisi hosafi icmek lazim kiz mi erkek mi bebeginiz

Asu20- bende 34+2 tim öyle çok zorlayıcı ağrılarım olmuyor sadece karnım kasılıyor günde 5-6 defa o esnada nabzım hızlanıyor midem bulanıyor biraz o kadar canım . Bel ağrısı çok kilo alınca da oluyor galiba ben 10 kilo aldım şimdiye kadar boyum da var

EniseEren doktora sordunuzmu hic ben bikere sormustum karnin hertarafi agriyorsa gazdab dolayi oluyormus ama adet sancisi neden olur onu bilmiyorum benim suan oyle

Glsm3553 günlük işleri yapıyorum işte düzenle süpür. Ütü as katla yemek bunlar . Bunlarda mesela cogu bir güne biriktiyse o zaman bel agrısı oluyor yatımca geçiyor. Bebek hareketli çoğunlukla . Bi şimdi nedense hareketsiz .
                  iki gündür felan el ayak şişmesi farkettim . Agırlaşıcam galiba yavaş yavaş.

seda_gms87 kasilma bende de oluyor ama en cok adet sancisi gibi agrim oluyor o neden oluyor anlamadim

fsyhslg kasılma naısl oluyor tam anlmadım. Dün bi kez karnım sertleşti . İlk olunca ne oluyor ne bitiyor bende bilmiuorım valla 🤣🤣

Ay benimde bugün daha az sanki hareketleri yaa .34+5 im. 4 gündür geçmeyen şiddetli kuru öksürüğüm var. Acaba etkiliyor mudur bebeği. Onun dışında bide çatı ağrısı var zor yürüyorum

Glsm3553 aynen canm kasik ve karin agrisi bel agrisi ve bebegim hep sag boslugumda duruyor cok oturunca orda agrim oluyor 33+5haftaligim 10 gun sonra mecburi sezeeyan dogum icin gun almaya gidicem canm bebisim en son 29+3ken 1890gr. 42cmdi canm☺

Asu20- benimde bebegim cok hareketli degil kasilma olunca bebek uyanik mi oluyor acaba

Bide adet sancısı gübü agrı demişler, ben pco lu idim hiççç sancım olmazdı ki. Kan gelirdi anlamazdım yani. Şimdi sancı gelse ne oldugunu bilmicem.

33+5 geçen haftalarda dayanılmaz bir gaz sancısı ve kabızlık yaşamıştım neyse ki bu hafta dikkat ettim geçti kuru erik kuru kayısıyla. Yürürken tıs tıs diye yürüyorum nefes almam zorlaştı ağrıdan çok allerjik kaşıntılarım başladı ilaç da kullanamıyorum çok zorluyor :(