34.-35. Haftalik hamileler
Ben 34+4 deyim bel ağrılarım inanılmaz bazen destek almadan yürüyemiyorum bile ,miğde yanmalarım var, ödemden dolayı sağ kolumda gecmeyen uyuşmalar oluyor ağlatıcak derecede sabaha kadar uyuyamıyorum acılardan 🙁
Benim henüz agrım olmıyor ya acaba gec mi doğuırucam demek bu? Ya da evdeyim yorucu iş felan yapmıyorum ondan mı? 34+4 üm
Glsm3553 arada oluyor evet canım ama genelde karın ağrısı
Glsm3553 günlük işleri yapıyorum işte düzenle süpür. Ütü as katla yemek bunlar . Bunlarda mesela cogu bir güne biriktiyse o zaman bel agrısı oluyor yatımca geçiyor. Bebek hareketli çoğunlukla . Bi şimdi nedense hareketsiz .
iki gündür felan el ayak şişmesi farkettim . Agırlaşıcam galiba yavaş yavaş.
seda_gms87 kasilma bende de oluyor ama en cok adet sancisi gibi agrim oluyor o neden oluyor anlamadim
Ay benimde bugün daha az sanki hareketleri yaa .34+5 im. 4 gündür geçmeyen şiddetli kuru öksürüğüm var. Acaba etkiliyor mudur bebeği. Onun dışında bide çatı ağrısı var zor yürüyorum
Bide adet sancısı gübü agrı demişler, ben pco lu idim hiççç sancım olmazdı ki. Kan gelirdi anlamazdım yani. Şimdi sancı gelse ne oldugunu bilmicem.
33+5 geçen haftalarda dayanılmaz bir gaz sancısı ve kabızlık yaşamıştım neyse ki bu hafta dikkat ettim geçti kuru erik kuru kayısıyla. Yürürken tıs tıs diye yürüyorum nefes almam zorlaştı ağrıdan çok allerjik kaşıntılarım başladı ilaç da kullanamıyorum çok zorluyor :(