cnntylmz bende 7.5 haftalık hamileyim ama bugun kahve leke sonrası yoğun adet kanaması şeklinde kanamam var doktora gittim ilaç ların dozunu yükseltti ama umudum kalmadı 😞yarın ultrasonda kalp atışı duyamazsam kaybediyorum demektir çok üzgünüm 😞adet sancısıda çekiyorum kanama da çok yoğun ki 1 Aydın’da progestan kullanıyordum neden böyle oldu anlamıyorum 😞

Snszasla Rabbim sifa versin gönlünü ferah tut insallah bebegin tutunmustur. Kalp atisini duydun mu

cnntylmz hayır kese yi görmüştük yirmi gün sonra duyarız demişti gitmeyi duymayı bekliyordum haftaya gidecektik ama şimdi böyle oldu 😞 galiba duyamayacağım bu gidişle 😢

Snszasla sen gönlünü ferah tut stres yapma hayirlisiysa saglikliysa Rabbim sana bagislar canim üzülme.

cnntylmz benim de lekem olduğunda doktorum vermişti haftada bir kere vuruldu üç dozdu çok şükür iyi geldi

cnntylmz doktor duruma göre bak yoğun olursa 3 günde az olursa 1 haftada vurun 1 haftaya kadar etkisi olur demişti ama ben sadece ilk gün kanama gördüm sonrasında 1 bucuk ay kahve şeklinde minik minik geldi hatta bazen 2 gün kesilir sonra yine gelirdi . Ama bunun yanında crionel jel de kullandim

cnntylmz 😞umudum yok malesef kanama azıcık dursa tamam diyeceğim ama yok durmuyor ilaca rağmen durmuyor azalsa bile umut edeceğim ama 😞gidiyor diyor içimden bir ses üzgünüm hemde çok ama elimden birsey de gelmiyor 😞rabbim bilir en iyisini 🤲🏻

cnntylmz gittim canım kese duruyor halen ama vücudum atmak istiyor keseyi dedi ilaçlarım dozunu yükseltti magnezyum a devam dedi buna rabbim karar verecek artık ya kanamaya rağmen tutunacak yada düşecek ama umudum yok çok kanamam var çünkü sancıdan içim çekiliyor

cnntylmz var canım pıhtılı kanamam da var yoğun şekilde beta dün 2400 dü şimdi hastanedeyim serum filan takılı ama beta 1800 e düşmüş kanana da baya baya çok düşüyor malesef ki 😞hayırlısı böyleymiş