cnntylmz doktor duruma göre bak yoğun olursa 3 günde az olursa 1 haftada vurun 1 haftaya kadar etkisi olur demişti ama ben sadece ilk gün kanama gördüm sonrasında 1 bucuk ay kahve şeklinde minik minik geldi hatta bazen 2 gün kesilir sonra yine gelirdi . Ama bunun yanında crionel jel de kullandim
proluton igne kanama
cnntylmz evet canm benm de bi gün kahverengi akıntım olmuştu eşim hemşireye mesj atmıştı o da doktora söyleyip 5 tane proluton depot alıp hafta da bir vurdursun demiş. Hemşire eşime dedikten sonra almaya gitti eczacı’ya sormuş ne için bu abi dye düşük tehlikesi ve erken doğum riski önlenmesi için. Haftada bir kere vurdurdum hepsini bittikten sonra doktorum artık kullanmana gerek yok dedi. Çok şükür daha da öyle bir sorunla karşılaşmadm. Mutlaka doktorunu dinleyip kullan canm yağlı olduğu için can acıtıyor biraz geç çözüldüğü için ama olsun evlat için herşeye katlanıyoruz.
cnntylmz haftada 1 kere 2 hafta verdi doktorum, kanama yoktu erken doğumu engellemek için vermişti ayrıca günde 2 defa ptogestan ve nidicard da kullanıyorum
cnntylmz iki ay boyunca haftada 3 gün bu iğneyi vurundum ayağa kalkmak yasaktı komşum hemşire olunca ondan rica ettim yaptı reçetesiz tüm aciller vuruyor iğneyi götürdüğün sürece canım iğneni vurun ve hiç kalkmadan yatmanı tavsiye ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰🤗
GoncaNur35 amin canim insallah. Birde acaba bu igne nerden vuruluyo acaba