cnntylmz olabilir canım. Benim düşük tehlikem var 5. Haftadan beri kanama oluyor. Doktor yatacaksın dedi. Hiçbir iş yapmıyorum.

cnntylmz parayla alabiliyorsun canım 13 TL ama reçetesiz vurmuyorlar iğneyi. Aile hekimine yazdır istersen.

Benim kanama olmadi ama rahim incelmesi olduğu için haftalık vuruluyorum çok şükür etkili oluyo

Ben hamilelilgin 3 4 ayını hep leke ile geçirdim pruloton cok etkili ve iyi bir ilaç acılı ama kesin vurun

Razz7020 aynen canim banada rahim agzinda kanama var dedi dusük tehliken var dedi Rabbim korusun yavrularimizi

cnntylmz bende 7.5 haftalık hamileyim ama bugun kahve leke sonrası yoğun adet kanaması şeklinde kanamam var doktora gittim ilaç ların dozunu yükseltti ama umudum kalmadı 😞yarın ultrasonda kalp atışı duyamazsam kaybediyorum demektir çok üzgünüm 😞adet sancısıda çekiyorum kanama da çok yoğun ki 1 Aydın’da progestan kullanıyordum neden böyle oldu anlamıyorum 😞

Snszasla Rabbim sifa versin gönlünü ferah tut insallah bebegin tutunmustur. Kalp atisini duydun mu

cnntylmz hayır kese yi görmüştük yirmi gün sonra duyarız demişti gitmeyi duymayı bekliyordum haftaya gidecektik ama şimdi böyle oldu 😞 galiba duyamayacağım bu gidişle 😢

Snszasla sen gönlünü ferah tut stres yapma hayirlisiysa saglikliysa Rabbim sana bagislar canim üzülme.

cnntylmz benim de lekem olduğunda doktorum vermişti haftada bir kere vuruldu üç dozdu çok şükür iyi geldi