Beşik🤔
Ervaackln bende konyadayım zaten emre bebeden baktım bitane ama elif bebeye gitmedim hiç
Gamzedngdn Aynısından aldık kurduk canım gayet güzel 🤗
Oglunubeklyenanne Elif bebe de herşey çok uygundu. Birde yanında da mağaza var orada da çok çeşit var epey fikir sahibi oluyorsun. İstersen bir bakabilirsin
EbruIrmakAhmet canım nerden aldın bu takımı bide büyüyen değil demi
Ervaackln teşekkür ederim canım🙏
Serena vallaha iyi yapmissin smdi ben düşünüyorum napcam diye 😊 gelir muhtemelen verirsem
Melisyasar
Aynen gelir 😊
Rmysa23 anne yani canım bu ben o yüzden aldım 😊3 kademeli anne yani yatak oda yanimiza kurduk park yatak sevmiyorum ben kaba buluyorum .olsun canm benimde ilk hamileliğim araştıra araştıra bilcez😊
Pnrr06 büyüyen değil canım baby City den aldık
Gamzedngdn çok güzelmiş gelince tekrar yazar mısınız ? memnun kalırsanız bende alabilirim..bı de hangi site imiş?
Oglunubeklyenanne foto atmayı bilmiyorum. Caploonba markasından aldım organik bambu beşik.
asyaa15 teşekkür ederim 🙏 bu arada memnun musun güzel geldi mi yani mobilyası falan nasıl
_defnee gördüm cnm sagol😊
Sonayy38 bende bunun grili sarılı olanını akdim hepsiburadadan daha gelmedi
Happypregnat hepsi birbirinden güzel 🥰 gelince hemen kurun ki eksik yada kırık parçası çıkıyor hemen temin edebilirsiniz
EbruIrmakAhmet çok güzelmiş Allah kullanmayı nasip etsin canım 🙏🥰 ne kadara aldınız acaba ?
Tatlis tabiki yazarım canım yarın gelir inşallah heycanla bekliyorum bygolden diye bir siteden almışlar internetten 😘