Duyguluuu canım bu beşik anne yanına oluyor mu ? Anne yanı için uygun mu acaba, yoksa park yatak mı olmalı anne yanı yatak? . İlk gebeliğim, Çok tecrübesizim 😄

Oglunubeklyenanne Elif bebe de herşey çok uygundu. Birde yanında da mağaza var orada da çok çeşit var epey fikir sahibi oluyorsun. İstersen bir bakabilirsin

Serena vallaha iyi yapmissin smdi ben düşünüyorum napcam diye 😊 gelir muhtemelen verirsem

Rmysa23 anne yani canım bu ben o yüzden aldım 😊3 kademeli anne yani yatak oda yanimiza kurduk park yatak sevmiyorum ben kaba buluyorum .olsun canm benimde ilk hamileliğim araştıra araştıra bilcez😊

Gamzedngdn çok güzelmiş gelince tekrar yazar mısınız ? memnun kalırsanız bende alabilirim..bı de hangi site imiş?

asyaa15 teşekkür ederim 🙏 bu arada memnun musun güzel geldi mi yani mobilyası falan nasıl

Bebikom_ evet yorganı süs için anca bizim bura soguk anneme yün yorgan yaptırıyorum kış için bide kendim alıcam yorgan çok önemsemedim

Rmysa23 evet canım sallanıyor eğer isterseniz sabitleniyor da ufak aparatları var çok rahat sabitleyip geri çıkartılabilir ☺️

Tatlis tabiki yazarım canım yarın gelir inşallah heycanla bekliyorum bygolden diye bir siteden almışlar internetten 😘