Oglunubeklyenanne canım 20 gün önce Doğum yaptım 2 tane beşik almıştım. Biri cicili bicili fırfırlı kenarları falan onu kullanırım diyordum. Kullanamadım. Eve geldik hastaneden. Koydum içine kenarları kapalı. Oturduğum yerden göremedim bebeğimi. Kenarları açık olan diğer beşiği kullanıyorum. Çok rahat. Görmek çok önemli. Uzandığın yerden bile görmen lazım böyle bişey tavsiye ederim

Semiha89 Konya da Elif bebe diye bir mağaza var oradan aldım. İnstagramda sitesi var ama kargo yapıyor mu bilmiyorum

Melisyasar
      Cnm ben salgin baslamadan hemen once magazadan aldim henuz urunu gondermediler 😊

Duyguluuu canım bu beşik anne yanına oluyor mu ? Anne yanı için uygun mu acaba, yoksa park yatak mı olmalı anne yanı yatak? . İlk gebeliğim, Çok tecrübesizim 😄

Oglunubeklyenanne Elif bebe de herşey çok uygundu. Birde yanında da mağaza var orada da çok çeşit var epey fikir sahibi oluyorsun. İstersen bir bakabilirsin

Serena vallaha iyi yapmissin smdi ben düşünüyorum napcam diye 😊 gelir muhtemelen verirsem

Rmysa23 anne yani canım bu ben o yüzden aldım 😊3 kademeli anne yani yatak oda yanimiza kurduk park yatak sevmiyorum ben kaba buluyorum .olsun canm benimde ilk hamileliğim araştıra araştıra bilcez😊