Beşik🤔
Sonayy38 tamam dir teşekkür ederim 🤗
__meczup__ yatağı jokerden aldım karyola 1000 lira baş harfi var her iki başlıktada çıkmamış tabi
Semiha89 iç yatağıyla birlikte 500 TL’ye aldım
Oglunubeklyenanne bnde aynısından aldım canım gitti gidiyorsa 600 TL
Oglunubeklyenanne canım 20 gün önce Doğum yaptım 2 tane beşik almıştım. Biri cicili bicili fırfırlı kenarları falan onu kullanırım diyordum. Kullanamadım. Eve geldik hastaneden. Koydum içine kenarları kapalı. Oturduğum yerden göremedim bebeğimi. Kenarları açık olan diğer beşiği kullanıyorum. Çok rahat. Görmek çok önemli. Uzandığın yerden bile görmen lazım böyle bişey tavsiye ederim
Semiha89 Konya da Elif bebe diye bir mağaza var oradan aldım. İnstagramda sitesi var ama kargo yapıyor mu bilmiyorum
Ervaackln siz elif bebedenmi aldınız prk yatagı
_defnee kullanışlı dedigin beşik nasıl bişeyki fotografını atabilirmisiniz acaba
Melisyasar
Cnm ben salgin baslamadan hemen once magazadan aldim henuz urunu gondermediler 😊
Oglunubeklyenanne https://imgyukle.com/i/JZhMce
550 tl ye aldık yatak+cibinlk+nevresim+yastığı hepsı ıcınde. trendyoldan aldım.cok ta memnunum❤️
Gizeem3535 garaj home diye geciyor canım şstagramda kayseride yerleri
Ervaackln bende konyadayım zaten emre bebeden baktım bitane ama elif bebeye gitmedim hiç
Gamzedngdn Aynısından aldık kurduk canım gayet güzel 🤗
Oglunubeklyenanne Elif bebe de herşey çok uygundu. Birde yanında da mağaza var orada da çok çeşit var epey fikir sahibi oluyorsun. İstersen bir bakabilirsin