EbruIrmakAhmet merhaba nerden aldınız boyutları kaç cm?
Beşik🤔
__meczup__ evet canm
asyaa15 link atabilir misin yada sayfa adı canım
Prensannesii38 teşekkür ederiz ❣️
Oglunubeklyenanne balım ben Civilden oda takımı getrttim dolabı beşiği şifonyeri 1875 lira yorumlar da güzel olduğu söyleniyor alanlarda memnun bütçeme de uygun tabi var Bellona’da çetmen de çok beğendiklerim oldu ama 3-4 bin alamazdım
Bende bebek odası takımı aldım büyüyen beşikli. Yatak odamda salonda kullanmak için de chicco baby hug 4 in 1 aldım. İlk 6 ay chicco yu kullanacagım sonra odasına 😂
__meczup__ baby City canım 70 130 cm
Beyzoli oda takımı alamam odam yok boş o yüzden tek beşik almayı düşünüyorum 3 4 yasına kadar kullanabilecegi 😊
EbruIrmakAhmet güzelmiş fiyatı ne kadar yatak ve bazası fiyata dahil mi?
hamileyizanneyiz bende böyle bi beşik istiyorum.nerden ve nekadara aldınız aceba? kullanışlımı beşik🤔
Sonayy38 aynısını e bebekte 10 mart ındr aldım markası bebekonfor. 580 tl almıstım. Suan ındr degıl e bebekte ama . Sonradan bebekonfor ınstagram sayfası denk geldı orda aynı fıyat hala. Alacak olanlara fıkır olsun. Henuz kurmadık erken dıye ama ıcının uyku setını yıkadım. Hosuma gıtmedı bırz naylonsu nevresım takımı yapıcam onun ıcın. Yorganı falan mınıcık
Serena tsk ederim canim internetten mi verdin siparis magaza malum kapali
Duyguluuu cok hos nerden aldnizz
Melisyasar tesekkurler bebekonfordan aldım canm kapıda ödeme
Sonayy38 tamam dir teşekkür ederim 🤗
__meczup__ yatağı jokerden aldım karyola 1000 lira baş harfi var her iki başlıktada çıkmamış tabi
Semiha89 iç yatağıyla birlikte 500 TL’ye aldım
Oglunubeklyenanne bnde aynısından aldım canım gitti gidiyorsa 600 TL