Tatlis tabiki yazarım canım yarın gelir inşallah heycanla bekliyorum bygolden diye bir siteden almışlar internetten 😘

Ervaackln nerden aldınız markası ne acaba ben de aynısının ciciko markasini beğendim de daha sipariş vermedim bi de ne kadara aldınız acaba

Gizeem3535 cnım daha gelmedi daha dogrusu arabamıza sıgmadı bi tanıdıgımız gelirken getirecek ama birebir gidip görerek aldım. Güzel begendik biz.

Duyguluuu çok güzelmiş canımm benim .rabbim sağlıkla kullanmanızı nasip etsin inşallah 😍🧿. Ben montessori yatakları çok seviyorum canım ama onuda biraz büyüyünce alırız ayrı odasına geçince diye düşünüyorum peki mutfakta sen iş yemek filan yaparken bebeğini neyde yanında bulundurcaksın tatlım ?

Rmysa23 amin inşallah canm cok teşekkür ederim 🥰bende sonra oda yaounca montessori alcam inşallah bakalım. Soruna gelince mutfakta iş falan bebeğimi anakucagina koyarım öyle yapıyorlar 😊☺️ ki

Rmysa23 ev tipi anakucagindan canm içinde yatıyor hani elektriksinden değil benim ki ☺️