SevdaMila ben gittim mecburen doktora ihmal etme bence gitmek zorundayız hatta cumartesi günü de gidicem doktor 10gunde bir geliceksin artık dedi bana

Poncik77 benim popomun arkasında kramp gibi oluyo ayakta kalınca mesela bişey hazırlarken mutfakta birden giriyo kramp zor yuruyom☹️

Poncik77 ayağım çok sıcak zaten gece ayagimi soğutmaya çalışıyorum mermerleri basıp

Btldndar aa evet kimseye soylemek bile istemiyorum doğum tarihimi virüs dolu heryer😔

Arzucan 35+3 üm kasığım çok acıyo sürekli WC ye gidiyorum vajinaya baskı var bel ağrısı biraz hafif oluyo kabızlık sorunum yok şükür 36 da kontrolüm var bakalım nolcak 😷

Elif578 benimde sürekli küçük tuvaletim geliyo hep vcdeyim az bişey olsa bile çıkamıyorum ordan valla bende cumartesi günü gidicem kontrole artık 10gunde bir gidicekmisiz az kaldığı için doktor öyle dedi banada mecburen 😕

Arzucan Ben ilk hamileligimde oldum album son 8 ci ayımda başladınbirden şiştim tuzsuz ekmekntuzsuz çorbalar içtim hep tat alamadıgım halde ellerimi sisiyodu ayaklarım şiyodu hep sabahları siş uyanırdım .😔

Sema__ aynıyız galıba 35+2 ben de de akıntı cok. Bıde nefes darlığı hele sırt ustu yatnca asla nefes alamıylrım. Sureklı oturmam lazım oyle sorun yok. Birde uzun otırurnca bırden ayaga kalktıgımd sag ayahmın uzerınd basamıyorum Çatımda cok agrıyor

Kabızlık ıcın kuru kaysı yiyin. Ya da kaysı marmelatı kaysısuyu vs

Fulyasare kayısı yedim kabız oldum sanırım benim bağırsaklarda bir sorunum var hamilelikten sonra gidicem doktora bu sorunum için çok çekiyorum bundan☹️

Fulyasare bende nefes alamıyorum sırt üstü yatınca geceleri özellikle valla uyumak istemiyorum gece olmasın istiyorum inanin😔

Arzucan bende ayniyim ne ararsan var belim cok agriyo yerimden kalkamiyom her yerim agriyo daha bi sürü sey var söylemedigim zamab bi cabuk gecsede dogursam😏

Bgm_01 valla bende dört gözle bekliyorum doğumu kutuk gibi heryerim bide sakarligim üstümde herşeyi dusuruyom yere alamıyorum egilipte 😁

Fulyasare evet ya nefes nefeseyim yattım mi kalkamıyorum kalktım mi oturamıyorum. Garip bi hal aldım aldık 🥴 bende bide bel fıtığı var, uzanmıştim belim tutulmuş sağ bacak felçli gibi oynatamadim. Sonra birden catur çutur sesler geldi öyle düzeldi🤷‍♂️