Kizlar o zaman ben tedarikli gideyim belki cati muayesi olur nst ye de sokar larmi

Limonhanim tabi tedarikli git bencede ben girdim nstye kesin senide sokarlar nstye bence

Esra_1234 dogursakta Allah’ın izniyle biran önce kurtulsak son zamanlar gecmiyo hiç sanki😕

Arzucan az kaldı sabret. Benimde 30 dan sonra daha da arttı ağrılar. Bikac hafta sonra yatalak olacam sanırım 🤭

Bgm_01 vala keşke yollayabilsem bu enerji biraz anormal😂 ama erken doğum riskim var dinlenmem gerekiyor şu zamanlar 🤗

_zehra_ gittikçe zorlaniyom kız çok sistim bide bacaklarım bı görsen hamilelikten hemen sonra rejim yapmam şart oldu 🙄

SevdaMila yok git bencede önemli bizim ihmal etme derim allaha emanetiz yapcak bişey yok maalesef 😔

Arzucan aman ödemdir o boşver. Sağlıkla doğsun da yusufcan, kilo verilir önemli değil. Relax ol son günlerini mutlu geçir. Doğurunca özleyeceksin karnındaki günleri herşeye rağmen 🥰

_zehra_ haklısın kız da ne bilim bacaklarımı görünce kütük gibi moralim bozuluyo valla issallah veririm kilo yoksa yandik😁

Arzucan verirsin kuzum .peşinde koşarken kilo falan kalmaz merak etme 😘 çok da almadın sen 30 la doğuranlar var rahat ol

Arzucan alalh yardim etsin bizlere hayırlıca kurtulalım inşallah kızlar sağ salim çocuklarımızı alalım kucağımıza inşallah