Arzucan hiç yerimden kalkasım yok hep yatasım var ama yatamıyorum da sırtlarım ağrıyor kabızlık için dupelac kullanıyorum 2-3 gün wc çıkamazsam

deniznisa belim benimde çok ağrıyor zaten geceleri yatamıyoruz artık bacak ağrılarından☹️

sukranaslier benimde sırt ağrım var banada bekunis verdi kabızlık için doktor sürekli vcdeyim bende iltihap oldum bu ay 😕

Arzucan bendede kabızlık başladı 1 haftadır malesef. Bacak değil ama kaşık ve bel ağrım var.

Sema__ bende hiç uyumadigim için çok halsizim akıntım başladı bı dogursakta Allah’ın izniyle kurtulsak zor döneme girdik az kaldı ondan sanırım bu ağrılar sizin bellimi gününüz doğum icin

Arzuderinn bacaklarım gece agriyo uyuyamıyorum zaten sırt üstü yatamiyorum nefes alamıyorum artık bekunis verdi doktor bana kabızlık için 3gunde bir cikiyorum çok sistim o yüzden 😔

Arzuderinn kaburgaların ağrısı çok kötüdür bilirim yatamazsin kalkamazsin Allah hepimizin yardımcısı olsun doğuran kadar böyle cekicez ağrı sanırım ☹️

Arzucan bende geceleri agrıdan dönüp duruyorum Canım ama bende aksine günde 2 kez çıkıyorum. 34 gün kaldı bakalım beklerse

Arzucan her dönemin ayrı bi sıkıntısı var gibi :) belli haftalara göre dağılmış:)) şimdi miğde yanması çok zorluyor. Neyseki az kaldı sağlıkla alalimda kucağımiza herşeye deger

deniznisa diz kapakları neden agrır ya benimde çok agrıdı günlerce daha yeni hafifledi. Tuvalete girince bile agrııdan aglayasım geliyordu kalkmak ayrı dert zaten 🙄

Arzuderinn Evet haklısınız elimize alana kadar bebislerimizi bu ağrılar hep olacak sanırım 😕

Buko35 benim bütün bacaklarım agriyo kemiklerim bedenim heryerim şişti zaten minoset verdi doktor ağrım için 😔