35 haftalık hamileyim bacak ağrım var ve aşırı kabizligim sizlerdede varmı acaba hamisler😕😊
35 haftalık hamileler nerdesiniz👋😉😊
Arzucan hiç yerimden kalkasım yok hep yatasım var ama yatamıyorum da sırtlarım ağrıyor kabızlık için dupelac kullanıyorum 2-3 gün wc çıkamazsam
Arzucan 36 haftalığım bel ağrılarım diz kapaklarım ve kürek kemiğim çok acıyo yatamıyorum yatmaya korkuyorum artk üstüne geceleri bacaklarım yanıyo 😔
Arkadaşlar corona virüsü var ve bizlerin doğumları çok yakın napacgımı şaşırdım korkuyormda
sukranaslier benimde sırt ağrım var banada bekunis verdi kabızlık için doktor sürekli vcdeyim bende iltihap oldum bu ay 😕
Arzucan bendede kabızlık başladı 1 haftadır malesef. Bacak değil ama kaşık ve bel ağrım var.
Arzuderinn bacaklarım gece agriyo uyuyamıyorum zaten sırt üstü yatamiyorum nefes alamıyorum artık bekunis verdi doktor bana kabızlık için 3gunde bir cikiyorum çok sistim o yüzden 😔
Arzucan 30. Haftalarda kaburga ağrım vardı ağlıyordum gece kalkıp buna şükür ediyorum :)
Arzuderinn kaburgaların ağrısı çok kötüdür bilirim yatamazsin kalkamazsin Allah hepimizin yardımcısı olsun doğuran kadar böyle cekicez ağrı sanırım ☹️
Arzucan her dönemin ayrı bi sıkıntısı var gibi :) belli haftalara göre dağılmış:)) şimdi miğde yanması çok zorluyor. Neyseki az kaldı sağlıkla alalimda kucağımiza herşeye deger
Arzuderinn Evet haklısınız elimize alana kadar bebislerimizi bu ağrılar hep olacak sanırım 😕