35+0 olduk bizde , kasıklarım ağrıyo ve vitaminlerimi de kullanamıyorum vücudum şiddetli kaşındığı için 😔kontrole de gidemiyorum bir aydır virüs korkusuyla 🤷‍♀️Ne yapacam bilmiyorum bu belirsizlikle kafayı yemek üzereyim 😔

Arzucan insallah canim evet 37+2de 9nisan sezeryan gunum🤲🏻🤲🏻 Sizdede 16 nisanmis sag salim kavusalim insallah

Esoo bende şu salgın olayından sonra strese girdim çok hep düşünüp duruyom ne olacak diye issallah Allah’ın izniyle elimize aliriz bebeklerimizi çok korkuyorum inanın😔

simsekkiz8 sizinki baya az kalmış normaldir ağrılar artık zor bir süreç ama doğunca Allah’ın izniyle kurtulacağız ağrılardan issallah 😊🙏

SevdaMila banada doktor verdi ilaç kullanmıyorum çok ağrım oldu inanin kullanmaya başladım mecburen ilaç kullanmayı bende istemiyorum ama ayağa kalkamıyorum ağrıdan kullanmazsam😕

Arzucan yürüyemeyecek kadar mı bacak ağrın topallıyorum da bn sadece WC gidiyorum 🥺

SevdaMila ben gittim mecburen doktora ihmal etme bence gitmek zorundayız hatta cumartesi günü de gidicem doktor 10gunde bir geliceksin artık dedi bana

Poncik77 benim popomun arkasında kramp gibi oluyo ayakta kalınca mesela bişey hazırlarken mutfakta birden giriyo kramp zor yuruyom☹️

Poncik77 ayağım çok sıcak zaten gece ayagimi soğutmaya çalışıyorum mermerleri basıp

Btldndar aa evet kimseye soylemek bile istemiyorum doğum tarihimi virüs dolu heryer😔

Arzucan 35+3 üm kasığım çok acıyo sürekli WC ye gidiyorum vajinaya baskı var bel ağrısı biraz hafif oluyo kabızlık sorunum yok şükür 36 da kontrolüm var bakalım nolcak 😷

Elif578 benimde sürekli küçük tuvaletim geliyo hep vcdeyim az bişey olsa bile çıkamıyorum ordan valla bende cumartesi günü gidicem kontrole artık 10gunde bir gidicekmisiz az kaldığı için doktor öyle dedi banada mecburen 😕

Arzucan Ben ilk hamileligimde oldum album son 8 ci ayımda başladınbirden şiştim tuzsuz ekmekntuzsuz çorbalar içtim hep tat alamadıgım halde ellerimi sisiyodu ayaklarım şiyodu hep sabahları siş uyanırdım .😔

Sema__ aynıyız galıba 35+2 ben de de akıntı cok. Bıde nefes darlığı hele sırt ustu yatnca asla nefes alamıylrım. Sureklı oturmam lazım oyle sorun yok. Birde uzun otırurnca bırden ayaga kalktıgımd sag ayahmın uzerınd basamıyorum Çatımda cok agrıyor