35 haftalık hamileler nerdesiniz👋😉😊
Bende 35 haftadayım ama bugünden beri kasığımda Bi ağrı var bacagımı yukarı cekmek istesem bile kramp giriyor neden acaba
Arzucan ayniyiz bu gun 35+0 oldum cok agrim var bel agrisi adet sancisi gibi kabzlik yok sukur. Yemek yiyemiyorum. 2 gundude bebek cok cok aktif haatta dogum belirtisi oldugundan korkuyorum
simsekkiz8 evet agdet olcakmisim gibi ağrı bendede var buara bende 35+0 haftaligim çokta oynuyo bebiş benimde kaç kg sizin bebiş gittinizmi yakınlarda doktora nstye girdinizmi peki
35+2 karın kasık ağrısı başladı 2 gündür erken gelicek diye korkuyorum 🤦♀️
Arzucan canim ben Azerbaycanliyim bizde nst cihazi ulkede yok ilk defa burda duydum o cihazi. 32 haftada gutmisdim en son 2 hafta onde gozukuyodu 2500 kq 44 boy 1 haftaya yeniden gidicem insallah bakalim ne soylicek.
Dilaraozturk bacaklarıma giriyor benimde kramp yatıp kalkarken zorlanıyorum şişti zaten bacaklarım kütük gibiyim resmen ayaklarım şişti ayakkabım olmuyo artık☹️
Arzucan neden sezeryan olacan canım sen mi istedin
Arzucan evet benimde olmuyor ödemden
simsekkiz8 sizin bebisin kilosu iyimis evet massallah bizim burda ağrısı olan hamilelere baglaniyo nst doğum ağrısı başladım diye kontrol ediliyor Allah’ım elimize sağ salim almamızı nasip etsin issallah bebeklerimizi 😊
merveberrademirel ilk doğumum sezeryandi gene sezeryan olcak mecburi ya sizin nasıl olcak
Dilaraozturk albümin diyolar bu sisiklere bende yeni duydum
35+0 olduk bizde , kasıklarım ağrıyo ve vitaminlerimi de kullanamıyorum vücudum şiddetli kaşındığı için 😔kontrole de gidemiyorum bir aydır virüs korkusuyla 🤷♀️Ne yapacam bilmiyorum bu belirsizlikle kafayı yemek üzereyim 😔
Arzucan insallah canim evet 37+2de 9nisan sezeryan gunum🤲🏻🤲🏻 Sizdede 16 nisanmis sag salim kavusalim insallah
simsekkiz8 sizinki baya az kalmış normaldir ağrılar artık zor bir süreç ama doğunca Allah’ın izniyle kurtulacağız ağrılardan issallah 😊🙏