Polikistik over olup hamile kalamayanlar toplanalım 😔
Polikistik over
Hcrkrklu ben pkoyum ama 2 kez hamile kaldım biri düşük diğeride dış gebelik olarak teşhis konuldu 3 aylık tedavinin sonuna geldim ama doktorum durumun iyi olduğunu söyledi şuan tekrar deneme aşamasındayız inşallah bir problem yaşamam yaşamayızda
Bennn sogan kuruyle hamile kaldım
BegumIscanTunc inşallah cnm rabbim saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Ay amin inşallah kuzum çok istiyorum artık zoruma gidiyor 😔
Hcrkrklu bende pkos var doğal yollarla hamile kaldım sizede versin Allah 🌺
Canım bende de Pko var. Hatta genetik bizde. Rahim filmi çekildim. Tüplerde tıkanıklık varmış. Doktorum rahim filmi çekildikten sonra max 1,5 bilemedin iki ay veriyorum dedi gebelik için çok şükür dediği oldu. Sabret asla olmayacak diye bir şey yok. Rabbim ol der olur☺️
Gamzedngdn amin inşallah canım tüm isteyenlere versin rabbim🤲
Hcrkrklu merhabalar bende pko ve insulin direnci vardi doktorum metoformin yani insulin direnci ilac verdi oyle hamile kaldim eger pko nuz varsa mutlaka bi ic hastalıkları dahiliye uzmanina gorunup insulin direncinize bir baktirin benim kendi doktorumda pko hastasiydi ve kendine uyguladigi tedaviyi hastalarina da uyguladi bu sayede hanileyim diye gittiğimde bugun gelen pko lu 3.kisisin hamile kalan dedi :) mutlaka bi görünün derim :) Allahtan umut kesilmez insallah bol dua edin
Hcrkrklu aynı ilaci bende kullandım ve glifor ile 2 ayda 6 kg verdim ve hamile kaldim :) mutlaka duzenli yuruyus ve diyet uygulayin gliforun cok etkisi var zayiflamaya :)
Mervecankurtt inşallah bana da faydası olur kuzum bol bol dua edin 🤲
Mervecankurtt kaç ay kullandıktan sonra hamile kaldın canım ve hamile kalmadan önce kaç kiloydun
Bana öyle morel verdin ki şimdi Allah razı olsun
Hcrkrklu ederim insallah sizde doktorun soylediklerine mutlaka uyun karbonhidrattan uzak durun insallah kilo verme surecinizde faydasi olacaktır tam bugday ekmegi tuketin mutlaka makarna patates yemeyin :)
Hcrkrklu kuzum ben de cok umutsuz bir sekilde gittim doktora ve bende hep adet düzensizliği vardi ilk olduğum gunden bu yana hep duzensiz 3 ayda 2 ayda bir oluyordum ozele de gittim devlete de bana hic birseyin yok deyip gonderiyolardi en son bu gittigim doktor iste direk ultrasonda bana pko var sende dedi ve bana glifor yazdi 3 ay kullan gel dedi ben o zaman zarfinda 2 ayda 76 kg dan 70 e dustum ve 2 ay bittikten sonra test yaptim ve çift cizgi gozlerime inanamadim gliforun cok cok faydası var ve insulin direncinize mutlaka baktirin zaten pko ile insulin direnci ayni orantili yüksektir büyük ihtimal benim insulin hormonum duzene girince 2 ay duzenli adet gördüm ve hamile kaldim :)