9+1 hamileyim mutfağa giremiyorum kesin gidiyor mu ya çok zorlanıyorum
Bulantılar 3. Aydan sonra kesin geçiyormu
16 haftalığım canım devam azaldı ama geçmedi daha 😔
26 haftalıgım gecmedi ama azaldı
14+5 hala devam ediyor ben de bi gün geçeceğini bekliyorum
Valla ben 11 haftalığım ve çok kötüyüm geçermi hiç bilmiyoeum 🙁
14+6 günlük hamileyim geçmedi ama azaldı
9+2 haftalığım kızlar premesis kullanıyorum sabahları çok kötüyüm yemek yapamıyorum kokuyor sürekli istifra inşallah çok sürmez 🤧
Bnm 4.5 aya kadar surmustu bulantı ve kusmalarm suan son haftamdym bu ara yine basladi kisiden kisiye degsr cnm bu konular herkesn dogumuda yasadklarida farklı oluyo birbrnden 9 ay boyunca bi kere bile kusmynlrda var o yuzden insallh tez zmnda gecer bulantlarnz vs..
Dimplesgirll inşallah geçer çünkü en sevdiğim yemeklerden tiksiniyorum ☹
benimde 5 ay sürdü bulantılarım çok zor günlerdi... ama ikiz gebelik benimki o yüzden daha şiddetli çünkü ilk hamileliğimde bu kadar uzun sürmemişti ...
Selam kızlarr 🙂
Şuanda tam olarak 17+6 inanın daha bu hafta azaldı istifralarım . Bir istifradır ki günde 12 kere. Mutfağa girmek neki oda parfümleri, sabun kokuları herşey midemi bulandırıyordu taki bu haftaya kadar. Şimdi istifralarım durdu arada bir öğürmeler oluyor. Ben metpamid ve nomesis plus ile yaşadım gerçekten. Geçicekkkk inanın kızlarrrr
İli gündür yatıyorum o derece 🤒 premesis te işe yaramadı ölüyorum sanki çok kötüyüm 😨😭😓😪
Gecicek diye cok beklenti icine girmeyin bende cok zor gecirdim o donemleri 6. Aydan sonra ancak bitti kusmam ,herkesin bunyesi farkli calismiyorsaniz bol bol dinlenin kendinizi yemek icin de cok zorlamayin.
Kızlar ben normal de de hassastım kötü kokulara karşı hemen midem bulanırdı hamilelikte daha beter olduk ya
MerveGulmez canım yemek için zorlamasam sadece kraker le yaşıyorum bu bebek nasıl beslenecek ya kendimi suçlu hissediyorum bu seferde millet sütünü yumurtasını balığını eksik etmiyor ben 3 kilo vermişim 🤦♀️
Dimplesgirll ben de oyleydim sadece kraker yiyordum o da cikiyordu zaten ama bebek sizden alir alacagini doktorum kendini hic zorlama demisti bir sorun da yasamadim ,cok zorlanirsaniz hastaneye gidin serum veriyorlar haftada 2 aliyordum ben tahlillere gore vitamin de verilebilir ,vucudun bu tepkilerini bizler kadar olumsuz karsilamiyor doktorlar ve gerektiginde mudahale ediyorlar zaten.Ben 6 ay kusmama ve zayflamam ragmen bebegim buyudu gayet guzel.
Dimplesgirll ah canım 35+ 1 deyim daha az önce çıkardım kişiden kişiue değisiyor 🙁
MerveGulmez inşlah bi sorun olmaz bizde de anneliğe şimdiden hazırlıyorlar bizim minikler 🙏👼🏻
Akgumus19 ay çok zor o kadar hafta ya
İlk 5 ay ne yesem ne içsem çıkarttım sonra haftada 2 3 e düştü şimdide haftalık bi yokluyor 🙁🙄