Polikistik over
Hcrkrklu Bende pkoluyum canım evliliğimin 11. ayında kendiliğinden hamile kaldım. 7-8 ay denedik ama öyle çok üstüne düşmedik açıkçası haftada 1 bile ilişkiye girdiğimiz oluyodu ama hiç ummadığım anda hamile kaldığımı öğrendim. Yumurtan çatlamıyo, hamile kalamazsın kalsan bile çok zor dedi doktorlar hep ama Allah’ın takdiri çok şükür şuanda 31 haftalığım Rabbim sizlerede nasip etsin kucağınızı boş bırakmasın inşallah hep dualarımdasınız❤️
poyrazsmom_ rabbimin hikmeti ne güzel .amin inşallah kuzum tüm isteyenlere nasip etsin rabbim 🤲
Miniginannesiiii1111 benim de hormon sorunum aynı bende de kıllanma oluyor adetim son 3 aydır günü gününe oluyor doktorum yumurtalığın çatlamıyor dedi sadece yumurta geliştirici ilaç verdi öyle bakalım hayırlısı rabbim geçiriyorsa güzelleştiriyor dur 🤲
Ben de tedavisiz hamile kaldım şuan 5 aylık. Ne zaman bu sorunu düşünmeyi bıraktım akışına göre davrandım, hiç bişeyi takip etmedim gelişine ilişki yaşandı ve süprayzzz 😆 ümitsiz olmayın mental anlamda yaşamayın pko yu
Hcrkrklu ozele gitcektim sadece hamile hastalarini aliomus ozel olan hastanelerin hepsi oyleymis
Bsraylmzz hayir canm bende ozele gidiyorum ve pkoyum gebede degilim
Hcrkrklu valla devletler can aliyo her iki gune bir muayene gidiyodum kasiklarima bsski ypip oyle bakiyodu uldrasonla canim cikiyodu ozelde nasil ypiyo bitiriyo anlamiyorum bile bide naif davraniyolar elleri hafif ☺
- Düzenlendi
Gizemnaz_ canim ben tam 15 gun yaptim hatta son gunun aksami ac karnina icmeyi unuttum yemekten sonra ictim acaba olmazmi diye bile dusundum 2 ay sonra hamile kalmisim ama haberim yoktu ☺️ Esime dedim doktora gidelim sogan kuruylede hamile kalamadim diye doktora gittik 1.5 aylik hamileymisim simdi 17 haftaligiz darisi basina canim 😊