Hcrkrklu merhaba umut olsun diye yaziyorum bende pko luydum aylarca sabit bi doktora gittim gerhangi bi duzelme vs yoktu sonra bi tavsiye uzerine baska bi doktora gittim doktor bana once klomen verdi klomen tedavisinden sonra yumurtamin catlamadigini gorduk yeterince buyuklugu vardi ama catlamiyordu sonra catlatma ignesi verdi onuda yaptiktan sonra iliski takvimi verdi 13. Gun tesadufen gebelik testi aldim silik cikti emin olamadim suphede kaldim geri foktora gittim kan testinde pozitif cikti daha sonra kese gorundu ama bebek gözükmemişti cunku daha cok kucuktu 10 gun sonrada bebegimizi gorduk suan 35 haftaligiz dilerim Rabbimden kucaginiz bos kalmasin Rabbim sizlerede tattirsin anne olmayi lutfen umutsuz olmayin
Polikistik over
Pko lu olmak gebeliğe engel bir durum değil doktor gözetiminde biraz uzasada süreç Allahımın izniyle kalınıyor rabbim dermanı olmayan rahatsızlık vermesin bende Pko luydum gerek ilaç ve tedavi ile Allahın izniyle de çok şükür 2 yıl sonunda hamile kaldım
Hcrkrklu yozgatta canim sehir hastanesinde gülçin serpim adi
Allah hepinizden razı olsun bacılarım hepniz bir umut oldunuz bana rabbim evlatlarıızı saglıklı kucağınaza almayı nasip etsin🤲🌹
2 buçuk senelik evliyim. Evliliğimin ilk zamanları geçmeyen adet sancılarım sonucunda endometriozis teşhisi konuldu. Kistim yoktu. Hiç korunmadık olmadı. Sperm testi Rahim filmi herşey normaldi Geçen sene mart ayında doğru doktoru bulduğumu düşünerek tedaviye başladım klomen ovitrelle letu ovitrelle şeklinde 8 ay sürdü. Aşılama da yapıldı ama olmadı. Doktorum zaten hiç bir açıklama yapmıyordu. Geçen ay daha iyi bir doktora başladım Medicana hastanesinde düzenli adet gördüğünü söyledim ki öyleydi zaten yumurtlamamın polikistik yapıda olduğunu öğrendim. Ben şok 🤯 daha önce hiç duymamıştım. Menopur kullandım tam 4 kutu ve yumurtalarım sadece 16 mm kadar büyüdü. Çatlama iğnesi vurundum. Zaten neredeyse bir sonraki adetim gelmişti bile. Tabi olmadı adet oldum. Ve ömrümde ilk defa sancısız bir adet dönemi geçirdim. Adet olduğuma üzülmedim bile 😹şuan gonal f 900 kullanıyorum inofolic combi kullanıyorum bakalım sonuç ne olacak 🤗 salı günü kontrolüm var
Iyi aksamlar bende polikistikoverluyum bir kizim var ikinciye hamileyim suanda tedavi gorecegim gun hamile oldugumu ogrendim unsilin direnci vardi cok yuksekdi 3 4 ay boyunca onun ilac tedavisini gordum ondan once 3 sene yasmin kullandim polikisitikoverda mutlaka unsilin direnci bakdirin cok onemli Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah😊
Bende polikistk olan biriydim 3 ay 2 aya bir adet görüyordum 1 sene olduydu evleneli esimde varikosel den amaliyat oldu ha tabi bu arada eşim ben muanelerimizi olduk onda sıkıntı yokdu bendede yok sadece kis var oda bana göre sorun doktra göre degldi cok küçük dedi gecer dedi neyse instgramda gezerken Dr. hakan özkul u gördük Baya araştırdık ettik polikistik için ne biliyim varikosel vesayre tüm hastlıklara kür yapıyormuş aradık görüştük bizs kapsül sekildende olan kürlerini göndedr 3 ay kulanım sonu hamile kaldım tabi önce rabbim nasip etti doktr da vesile oldu suan 6 aylık hamişim rabbim. Su mübarek günde kimsenin kucagını boş koymasn
Hcrkrklu bendensin canim 3 yil oldu evleneki evliligimin 4 ayindan beri tedsvi gordum 1 yildir gitmiyorum
Hcrkrklu ben 1.5 sene kalamadim meğer yumurtlamiyormusum sonra doktora gittim ilaç verdi yumurta takibi yaptı şükür hamile kaldım doktora gitmek en iyisi ama şöyle birşey diyeyim benim hormon sorunum yoktu kıllanma vs vs 😇
Hcrkrklu Bende pkoluyum canım evliliğimin 11. ayında kendiliğinden hamile kaldım. 7-8 ay denedik ama öyle çok üstüne düşmedik açıkçası haftada 1 bile ilişkiye girdiğimiz oluyodu ama hiç ummadığım anda hamile kaldığımı öğrendim. Yumurtan çatlamıyo, hamile kalamazsın kalsan bile çok zor dedi doktorlar hep ama Allah’ın takdiri çok şükür şuanda 31 haftalığım Rabbim sizlerede nasip etsin kucağınızı boş bırakmasın inşallah hep dualarımdasınız❤️
poyrazsmom_ rabbimin hikmeti ne güzel .amin inşallah kuzum tüm isteyenlere nasip etsin rabbim 🤲
Miniginannesiiii1111 benim de hormon sorunum aynı bende de kıllanma oluyor adetim son 3 aydır günü gününe oluyor doktorum yumurtalığın çatlamıyor dedi sadece yumurta geliştirici ilaç verdi öyle bakalım hayırlısı rabbim geçiriyorsa güzelleştiriyor dur 🤲
Ben de tedavisiz hamile kaldım şuan 5 aylık. Ne zaman bu sorunu düşünmeyi bıraktım akışına göre davrandım, hiç bişeyi takip etmedim gelişine ilişki yaşandı ve süprayzzz 😆 ümitsiz olmayın mental anlamda yaşamayın pko yu
Hcrkrklu ozele gitcektim sadece hamile hastalarini aliomus ozel olan hastanelerin hepsi oyleymis