Bayaz1995 Aslında o kadar haklısın ki ben bile bilmeme rağmen bazen birilerine tahmin yapıyorum tutuyor biliyor musun😄😄
Cinsiyeti söylemeyen doktorlar🤨
Ilaydamyy belli olmuyo canım açele etme kordonu oluyo bacağı oluyo erkek diyolar erken haftada sonra bakıyo kız sıkıntı oluyo sonra kimisi bu yüzden doktorla tartışıyo napıyo o yüzden söylemiyolar ama geç olsun güç olmasın hayırlısını işte
Cumaserife haklısın cnm 🙂
Ilaydamyy bebeğin yandan görüntüsünden biz nasıl anlayabiliriz. Doktorlar daha sonra problem olmasın diye emin olması açısından söylemiyor bu haftada. Sizin için de iyi bişey aslında neden kızıyorsunuz ? Şimdi kız dese diğer ay erkek dese kızmayacak mısınız ?
Fidan3594 valla cnm hormonlar yüzünden ben hep kızarım kızımda çok sakin duygusalım bunda bi hırçın olmuşum cadı gibi😄😄
Furelcag pendikteyim cnm
Ilaydamyy vucut duruşundan😊
Cnsuercnnn hadi bakalim haber verirm 😄
Milena21 tam kendimi teslim edeceğim bi doktor bulamadim henüz memlekette vardida biz uzağız gidip gelemem🤨
Özelde 16 da öğrendim bence çokda sinirlenmeyin yanlış söylerse de bu sefer ona sinirlenecektiniz 😂 geç olsun ama kesin olsun biraz daha sabır 💜
Kbra7777 ne bilim ya 10 haftalıkken 12. Haftanda gel dedi cinsiyeti söylerim 14. Haftamda gittim belli olmaz şimdi dio sınır olmamak eldemi
Kbra7777 bende ona kızdım çok 12. De gel dedi 14 de gittim dediği şeye bak
Sakin kalmaya çalışın ilk hamileliğimde 16.haftada söyledi doktorum ikinci de 13+5 te tahmin verdi ben yine emin olmak için 16 yi bekledim.3. de 14+5 te kesin olmamakla birlikte yine tahmin yürüttü ama 18 de gidince emin oldum.En sağlıklısı 16 dan sinea.14 söylese bile yanılma olabilir