• Gebelik
  • Cinsiyeti söylemeyen doktorlar🤨

11+1 öğrenmiştim devlette birazda doktorun tecrübesine bağlı :)

Artemis0 eşimde çıkıntı görüldüğünü söylüyor du hastanede sonra doktor söylemedi ama esim bacak arasında bisi var dedi burdaki herkes kız dio adım adım annelik sayfasındaki de kız dio bilmiorum

Esr36 bilmiorum doktorun moralide yerinde değildi zaten bi tuhaflar yaa

Ilaydamyy az daha sabret canim emim olmadiklari icin de soylemiyolar bende 16 haftalikken falan anca ogrendim

Mryslny tahminini neye göre yapiosun cnm🤗 analtirmisin bn bakınca anlamadm da

Ilaydamyy Uzulme canim. Benim doktorumda 12 haftalik gittigimde soylememisti bende sormamistim. 16. haftada doktor kendisi soyledi kesin erkek dedi. Zaten erken soylediklerinde sonradan degisebiliyor en iyisi 16. haftada ogrenmek.

mavisimm haklısın cnm sabirsizim biraz bide hormonlar nedeniyle Çok çabuk sinirleniyorum😄

Ilaydamyy ben bugün öğrendim 11+2 de erkek dedi bugün 14+1 im kesin erkek dedi erkekse cabuk belli oluyormuş. Özele gidiyorum bu arada

Ben birer hafta aralıklarla iki özel dr a gittim ikisinde söylemedi. 15. Haftada Devletteki söyledi.. bu sene ne okuduysa devletten fayda gördüm ben Şaşırtıcı 🤔

Ilaydamyy emin olmadıysa ondan söylememiştir. Ben 12 haftalikken devlette kiza benziyor dedi 14 haftalikken de kesin kiz dedi yine devlette.

Ilaydamyy doktor dedi ki ayakları üst üste olduğu için göremiyorum dedi çevremde ki insanlar da diyor ki kendisini göstermeyen bebeklerin çoğu kız çoçuguymuş sizce doğru mu 🙄