• Gebelik
  • Cinsiyeti söylemeyen doktorlar🤨

Ilaydamyy emin olmadıysa ondan söylememiştir. Ben 12 haftalikken devlette kiza benziyor dedi 14 haftalikken de kesin kiz dedi yine devlette.

Ilaydamyy doktor dedi ki ayakları üst üste olduğu için göremiyorum dedi çevremde ki insanlar da diyor ki kendisini göstermeyen bebeklerin çoğu kız çoçuguymuş sizce doğru mu 🙄

Laviiin sanmam bazen çıkıntıyı göremiolar pozisyonda önemi ama bence kizla alakasi yok gönlünden Gecen olsun ınsallh

Glcnazz10 aaa ben olsaydım çıldırmıştım şimdi gittiğim her doktorla kavga etmiştim Bence özelde bir öğren😄

Ilaydamyy
    Kuzum doktordan doktora değişiyo bende devlete gidiyorum 13 haftalıkken kendini belli etti doktorum da hemen söyledi tabi sordum oylelikle.sen de sorsaydin ya🤭

Ilaydamyy bacak arasına bakarak😂 düz duruyor çıkıntı yok görünmüyo yani benim erkek mesela pipiyi falan görebiliyorum😁

Ilaydamyy dinleme burdakilari kiz🤣adimadimannedeki kadin ve birsuru yere sormustum herkes kiz dedi yani inan bana bir kişi bile erkek demedi ve tahmin yapanlar yuzde yuz dogru diyoruz diyorlardi sonuc?erkek bebişim 29haftaliğim şuan🤣yani hepsi atiyor sadece boşuna sorup kimseye kendini odaklama ben kendimi oyle odakladimki kizim olucak diye gittiyimde doktor erkek dedi ben inanmadim şok oldum sevinemedim bile o kadar kiza odaklanmiştimki🤣onun icin kimseye resim falan atma tahmin isteme

Bayaz1995 Aslında o kadar haklısın ki ben bile bilmeme rağmen bazen birilerine tahmin yapıyorum tutuyor biliyor musun😄😄

Ilaydamyy belli olmuyo canım açele etme kordonu oluyo bacağı oluyo erkek diyolar erken haftada sonra bakıyo kız sıkıntı oluyo sonra kimisi bu yüzden doktorla tartışıyo napıyo o yüzden söylemiyolar ama geç olsun güç olmasın hayırlısını işte

Ilaydamyy bebeğin yandan görüntüsünden biz nasıl anlayabiliriz. Doktorlar daha sonra problem olmasın diye emin olması açısından söylemiyor bu haftada. Sizin için de iyi bişey aslında neden kızıyorsunuz ? Şimdi kız dese diğer ay erkek dese kızmayacak mısınız ?

Fidan3594 valla cnm hormonlar yüzünden ben hep kızarım kızımda çok sakin duygusalım bunda bi hırçın olmuşum cadı gibi😄😄