Esr36 Ilaydamyy az daha sabret canim emim olmadiklari icin de soylemiyolar bende 16 haftalikken falan anca ogrendim
1994ozg Ilaydamyy bacak arasına bakarak😂 düz duruyor çıkıntı yok görünmüyo yani benim erkek mesela pipiyi falan görebiliyorum😁
Laviiin Kızlar ben dün devlet hastanesine gittim kontrol için 16-5 aylığım bana cinsiyet söylemiyor sizce neden
mavisimm Ilaydamyy Uzulme canim. Benim doktorumda 12 haftalik gittigimde soylememisti bende sormamistim. 16. haftada doktor kendisi soyledi kesin erkek dedi. Zaten erken soylediklerinde sonradan degisebiliyor en iyisi 16. haftada ogrenmek.
Laviiin Ilaydamyy doktor dedi ki ayakları üst üste olduğu için göremiyorum dedi çevremde ki insanlar da diyor ki kendisini göstermeyen bebeklerin çoğu kız çoçuguymuş sizce doğru mu 🙄
Ebru0714 Ilaydamyy ben bugün öğrendim 11+2 de erkek dedi bugün 14+1 im kesin erkek dedi erkekse cabuk belli oluyormuş. Özele gidiyorum bu arada
Degisken Ben birer hafta aralıklarla iki özel dr a gittim ikisinde söylemedi. 15. Haftada Devletteki söyledi.. bu sene ne okuduysa devletten fayda gördüm ben Şaşırtıcı 🤔
Misssimsek Ilaydamyy emin olmadıysa ondan söylememiştir. Ben 12 haftalikken devlette kiza benziyor dedi 14 haftalikken de kesin kiz dedi yine devlette.
Ilaydamyy Laviiin sanmam bazen çıkıntıyı göremiolar pozisyonda önemi ama bence kizla alakasi yok gönlünden Gecen olsun ınsallh
Ilaydamyy Glcnazz10 aaa ben olsaydım çıldırmıştım şimdi gittiğim her doktorla kavga etmiştim Bence özelde bir öğren😄
Lacivertli_kelebek Ilaydamyy Kuzum doktordan doktora değişiyo bende devlete gidiyorum 13 haftalıkken kendini belli etti doktorum da hemen söyledi tabi sordum oylelikle.sen de sorsaydin ya🤭