Cinsiyeti söylemeyen doktorlar🤨
1994ozg anladm cnm
Ilaydamyy dinleme burdakilari kiz🤣adimadimannedeki kadin ve birsuru yere sormustum herkes kiz dedi yani inan bana bir kişi bile erkek demedi ve tahmin yapanlar yuzde yuz dogru diyoruz diyorlardi sonuc?erkek bebişim 29haftaliğim şuan🤣yani hepsi atiyor sadece boşuna sorup kimseye kendini odaklama ben kendimi oyle odakladimki kizim olucak diye gittiyimde doktor erkek dedi ben inanmadim şok oldum sevinemedim bile o kadar kiza odaklanmiştimki🤣onun icin kimseye resim falan atma tahmin isteme
Bayaz1995 Aslında o kadar haklısın ki ben bile bilmeme rağmen bazen birilerine tahmin yapıyorum tutuyor biliyor musun😄😄
Ilaydamyy belli olmuyo canım açele etme kordonu oluyo bacağı oluyo erkek diyolar erken haftada sonra bakıyo kız sıkıntı oluyo sonra kimisi bu yüzden doktorla tartışıyo napıyo o yüzden söylemiyolar ama geç olsun güç olmasın hayırlısını işte
Cumaserife haklısın cnm 🙂
Ilaydamyy bebeğin yandan görüntüsünden biz nasıl anlayabiliriz. Doktorlar daha sonra problem olmasın diye emin olması açısından söylemiyor bu haftada. Sizin için de iyi bişey aslında neden kızıyorsunuz ? Şimdi kız dese diğer ay erkek dese kızmayacak mısınız ?
Fidan3594 valla cnm hormonlar yüzünden ben hep kızarım kızımda çok sakin duygusalım bunda bi hırçın olmuşum cadı gibi😄😄
Furelcag pendikteyim cnm
Ilaydamyy vucut duruşundan😊
Cnsuercnnn hadi bakalim haber verirm 😄
Milena21 tam kendimi teslim edeceğim bi doktor bulamadim henüz memlekette vardida biz uzağız gidip gelemem🤨
Özelde 16 da öğrendim bence çokda sinirlenmeyin yanlış söylerse de bu sefer ona sinirlenecektiniz 😂 geç olsun ama kesin olsun biraz daha sabır 💜
Kbra7777 ne bilim ya 10 haftalıkken 12. Haftanda gel dedi cinsiyeti söylerim 14. Haftamda gittim belli olmaz şimdi dio sınır olmamak eldemi