• Gebelik
  • Cinsiyeti söylemeyen doktorlar🤨

Ilaydamyy yo gayette belli oluyor insan kandırmasınlar hamileyiz merak ediyoruz işte. Tam 14. Haftama gittim baktı kızın olcak dedi hatta gösterdide bu bi bacak bu bi bacak ortası boş erkek olsaydı burada testislerini götürdük dedi. Eğer imkanın varsa özele git hemen söylerler canım

Ilaydamyy 14 hafta erken bir zaman cinsiyet için yanılma payı büyük bu yüzden söylememiş olabilir kesin emin olsa neden söylemesin

Furelcag gittim bugün ama üstümde fazla para yoktu doktoru arattim 14 hafta yanılma olur dedi riske girmesin dedi bende çıkmadım odasına ödeme flnda Yapmadm

Pelo_00 haklısın ama bence belli olması lazım yaaa valla burda bitanesi 10+3 ken öğrendim yazmıştı şaşmıştım

Ilaydamyy o birazda bebeğin pozisyonuna bağlı bizimkinin pozisyonundan dolayı bir kaç hafta cinsiyetini öğrenemedik. 10 haftalıkken öğrenen hiç duymadım sanmıyorum o kadar erken cinsiyetin gözükeceğini

14 haftada erkek dedi 17 Haftada kesin erkek dedi Şuan 20 oldum bidaki randevum haftaya kız erkek fark etmez aslında sağlıkla gelsin bebeğim Rabbim aratmasın çok zor bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alalım kızlar Allahım bebişlerimizi korusun inşallah Amin❤️

Ilaydamyy Genelde erkekler çabuk belli olur derler ama yanılma payı da oluyor. Erkek demiştir %50 ihtimalle de erkek olacağı için tutmuştur. Bana da geçen hafta 10+6 da erkek gibi bir çıkıntı var ama yanılma payı da var dedi. Benim içime doğan da erkek o ayrı ama yine de 12. haftadan önce yanılma payını yüksek görüyorum.

11+1 öğrenmiştim devlette birazda doktorun tecrübesine bağlı :)

Artemis0 eşimde çıkıntı görüldüğünü söylüyor du hastanede sonra doktor söylemedi ama esim bacak arasında bisi var dedi burdaki herkes kız dio adım adım annelik sayfasındaki de kız dio bilmiorum

Esr36 bilmiorum doktorun moralide yerinde değildi zaten bi tuhaflar yaa