• Gebelik
  • Cinsiyeti söylemeyen doktorlar🤨

Ilaydamyy canim devlette misin ondan olabilir eğer özel se de emin olmadığından yanlış tahminde bulunmamak için söylemiş olabilir

elif00000 devlete gittim söylemeyince sinirden özele gittim sonra üstümde fazla para yoktu die ozeldeki doktoru arattim doktor da simdi belli olmaz 14 haftalik cinsuyet belli olmaz riske girmesin dedi bende hiç çıkmadım yukarı.

Ilaydamyy ben 16.haftamda öğrendim cnm ozel de. Devlette genelde söylemiyorlar zaten 14.haftalarda fln 16 17 bekliyorlar .Sende öğrenirsin inş sağlıkla gelsinlerde

Ilaydamyy kız diye tahmin ediyorum ama devlet hastanesi 16 dan önce söylemiyor haberin olsun
        Ben özelde 15 de öğrendim devlete 16 da gittim iki doktor da erkek dedi kendi ultrason fotoğrafımla karşılaştırdım sana kız diyorum 😊😊😊

Ilaydamyy ozele gt 16 da gt 17 de gttim devlete bir kereligine ozaman bile solemedi bana ve ben biliodm bakalim onlar ne diycek due sormustum erkekti zaten ozele gidiyodum 16 da ogrendik bir kere devlete gttim solemiyorlar kolay kolay

Sevvalkeles79 aynen devletteki doktorlar cinsiyet bölgesine bakmıyor.kafa ve vücut ölçümü yapıyor kaldırıyor,eğer es kaza görürse söylüyorlar..

Merhaba benim de 11 haftalıkken %90 erkek denildi 13 haftam da %99 kız denildi özele gidiyorum. Moralim bozuldu tam kız isteerken erkek duydum alıştırdım kendimi şimdi tekrar farklı tabi ki sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun ama insan bir an önce öğrenmek istiyor mesela ben bebegimle konuşurken kızım oğlum diyordum şimdi çok karıştım..

Ilaydamyy Ben kıza benzettim maşallah 🧿 Hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli inşallah 2 hafta sonra öğrenirsiniz :) Benimde daha 3 haftam var bekliyorum 16. Haftaya girmeyi 😊

tugbats Ultrason fotoğrafı duruyorsa buraya atabilir misiniz bende kendimin ki ile karşılaştırmak istiyorum :)

Ilaydamyy canım devlet söylemiyor ama özelde eğer doktorun eminse söylüyor bana 12. haftamda %90 diyerek söylemişti 14. haftamda kesin dedi

Ilaydamyy
              Canım kıza benziyor doktor da emin olmadığı için dememiştir özele gidiyorum 16 haftamda BİLe net bsey dememişti detaylığı beklemiştim bende emin olmadan söylemek istemiyorlar zaten emin değilseniz demeyin demiştim çünkü bu sefer ona hevesleniyorsun biraz daha sabret zaten bir aya net öğrenirsin en doğrusu detaylı da çıkıyor zaten 😌