Betl35 şekerim yok. 28 den 32. Haftaya kadar yani 1 ayda 5 kilo aldım rekor bende mi😂

Betl35 bende ctesi gidicem doktora eminim şakayla karışık kızıcak 😂 en son gittiğinin üzerine 1.5 kilo almışım 😂 ama toplamda 21 haftada 2.5 kilo doktorcum iyi değilmi falan diye yumuşatırım 😂 kilolu hamile kaldım o yüzden almamı istemiyo doktorum

Betl35 25 haftalığım toplam 5 kilo almıştım geçen aya kadar ilk başta bir ayda 2 kilo aldığım için doktorum bana çemkirmişti bir ayda 2 kilo alırsan olmaz demişti bende ona çemkirip doktorumu değiştirmiştim 🤣

Ben 🙂🙂 son iki ayda 7 kilo aldım

hemsireanaa
      Yedıklerıne dıkkat edıyormusun canım. Ben tatlı çok yiyorm ama dıkkat edıcem bu ay bakalım ne kdr alcam,🤔

Kbraosmn
        Ahhahahhaha evet suan sende kuzu hahaha😂😂 tek değilmişim demekki. Ama doktorn tartıya cıktıktan snraa kıloyu duyduğunda yuzuundeki ıfadeyı unutamıyorum ahhahahha

Betl35 Ben önce kilo verdim, bi ay hiç kilo almadım, izleyen ay 3 kilo aldım derken hep dalgalı gitti. Dikkat ediyorum zannediyordum ama bir türlü düzene oturtamadım. 36. haftada yaklaşık 16-17 oldu sanırım toplam aldığım. Çoğunu son zamanlarda aldım.

duygusm son zamanlarda alınıyormuş zaten benım 2 3 haftadır baya ıstahım açık 12. Haftaya kadar bulantılar kusmalar yuznden pek almıyordum ama şimdi maşallahııım var 😂😂

Betl35 20. Haftayla 27. Hafta arasında 5 kilo aldım doktor şoka girdi 🤷‍♀️😀

Betl35 söylemeniz iyi oldu ya teşekkür ederim verirsin canım doğumdan sonra takma 😊😊

Betl35 24+4 henüz 2 kg aldık şükür kilolu hamile kalınca mecbur 🙈

Betl35 ama artık doymak bilmiyorum bundan sonrası ne olur bilemem 😂😂 kilolu hamile kaldığım için bana ne alsam çok zaten 😂 doktora kalsa maksimum 9 kilo almış olarak doğuma girmem lazım 😀

Betl35 Şekerden olabilir ben de tam o dönemde üç ay kilo alıp doktorumu korkutmuştum bir sonraki ay gebelik şekerim olduğu ortaya çıktı zaten

CananAkdag
                1 hafta onden gdıyor benımde. Deıdgınız gbı onden gıdıyor sa kılosu da ondedır xaten