1 ayda 4 kilooooo😂
Betl35 bende ctesi gidicem doktora eminim şakayla karışık kızıcak 😂 en son gittiğinin üzerine 1.5 kilo almışım 😂 ama toplamda 21 haftada 2.5 kilo doktorcum iyi değilmi falan diye yumuşatırım 😂 kilolu hamile kaldım o yüzden almamı istemiyo doktorum
Betl35 25 haftalığım toplam 5 kilo almıştım geçen aya kadar ilk başta bir ayda 2 kilo aldığım için doktorum bana çemkirmişti bir ayda 2 kilo alırsan olmaz demişti bende ona çemkirip doktorumu değiştirmiştim 🤣
Ben 🙂🙂 son iki ayda 7 kilo aldım
58_edaygmr_58 Bence buna sevinmen lazım her aya 1 kilo ideal bebeğinin kilosu normalse sıkıntı yok demektir
CananAkdag baktım herkes çok almış ben az olunca kafama takıldı bir an bebeğin kilosu da 26 hafta 804 gram
58_edaygmr_58 yani benim 24 de 612 gramdı zayıf olsa zaten ultrasonda haftasına göre geride çıkar doktorda söylerdi 😊
58_edaygmr_58
Zaten ayda 1 2 kilo almak iyi olanıymış ama bu ay ben 4 kılo almısm çok fazla 🙈senınkı gayet normal canımmm
hemsireanaa
Yedıklerıne dıkkat edıyormusun canım. Ben tatlı çok yiyorm ama dıkkat edıcem bu ay bakalım ne kdr alcam,🤔
MzyynSrctn
Valla çook iyi su ana kadar az almışsın canım ben 21 haftalıgım suana kadar 8 kilo aldım😂
Betl35 söylemeniz iyi oldu ya teşekkür ederim verirsin canım doğumdan sonra takma 😊😊
Betl35 ama artık doymak bilmiyorum bundan sonrası ne olur bilemem 😂😂 kilolu hamile kaldığım için bana ne alsam çok zaten 😂 doktora kalsa maksimum 9 kilo almış olarak doğuma girmem lazım 😀
CananAkdag
1 hafta onden gdıyor benımde. Deıdgınız gbı onden gıdıyor sa kılosu da ondedır xaten