hemsireanaa
Yedıklerıne dıkkat edıyormusun canım. Ben tatlı çok yiyorm ama dıkkat edıcem bu ay bakalım ne kdr alcam,🤔

Kbraosmn
    Ahhahahhaha evet suan sende kuzu hahaha😂😂 tek değilmişim demekki. Ama doktorn tartıya cıktıktan snraa kıloyu duyduğunda yuzuundeki ıfadeyı unutamıyorum ahhahahha

Betl35 Ben önce kilo verdim, bi ay hiç kilo almadım, izleyen ay 3 kilo aldım derken hep dalgalı gitti. Dikkat ediyorum zannediyordum ama bir türlü düzene oturtamadım. 36. haftada yaklaşık 16-17 oldu sanırım toplam aldığım. Çoğunu son zamanlarda aldım.

duygusm son zamanlarda alınıyormuş zaten benım 2 3 haftadır baya ıstahım açık 12. Haftaya kadar bulantılar kusmalar yuznden pek almıyordum ama şimdi maşallahııım var 😂😂

Betl35 20. Haftayla 27. Hafta arasında 5 kilo aldım doktor şoka girdi 🤷‍♀️😀

Betl35 söylemeniz iyi oldu ya teşekkür ederim verirsin canım doğumdan sonra takma 😊😊

Betl35 24+4 henüz 2 kg aldık şükür kilolu hamile kalınca mecbur 🙈

Betl35 ama artık doymak bilmiyorum bundan sonrası ne olur bilemem 😂😂 kilolu hamile kaldığım için bana ne alsam çok zaten 😂 doktora kalsa maksimum 9 kilo almış olarak doğuma girmem lazım 😀

Betl35 Şekerden olabilir ben de tam o dönemde üç ay kilo alıp doktorumu korkutmuştum bir sonraki ay gebelik şekerim olduğu ortaya çıktı zaten

CananAkdag
            1 hafta onden gdıyor benımde. Deıdgınız gbı onden gıdıyor sa kılosu da ondedır xaten

juliet
            Bence gayet normalll canım
            Ben şekerden çok korkuyorm ya ınsallah ckmaz

Betl35 ya ben aslında tatlıyı hiç sevmem kiloyuda tatlıdan almadım ama neyden aldım bilmiyorum tüp bebekle hamileyim ilk zamanlarım çok zor geçti sürekli yattım galiba ondan aldım

MzyynSrctn kaçl kaldın cnm? Ben 75le kaldım şimdi 80 e yaklaştım, 21 haftalığım, 4,5-5 kg aldım

Betl35 benn benn o kontrolde doktor şok oldu bende 21.haftamdaydım o zaman bi baktık 4 kilo almısım neler neler dedi bana 🤦🏻‍♀️
                suan yine hızlı almaya başladım sanki 27+4 oldum 56 ile hamile kalmıstım suan 63/63,5 değişiyor 😔🤦🏻‍♀️

Betl35 bende bir ayda 6 kilo aldım sanırsın sabah aksam kebap yedim yağ yedim altı üstü ekmek aradı peynir yedim 19 haftalıgım 8 kilo aldım bu zamana kadar 😭😭😭😭

Betl35 38+4 Korkulacak bir şey yok şeker birçok gebede oluyor