Ayda 4 kılo alan oldumu aranızdaa😀🙈
21 haftalık hamıleyım dun kontrolu vardı 4 kılo almısm bu ay. Insallah şeker meker le alakalı değildir kızlar 😀 sizin nasıl gidiyor
1 ayda 4 kilooooo😂
Betl35 29.haftamizi 18 kiloyla bitiriyoruz 😢😢😢
Durkayaelmas
Benımde smdıden 8 kilo doktor dedi hızlı gıdıyorsn sanki
Canım şeker çıkmadı dmi?
Betl35 benimde 6. Ayım bitti 6 kilo almışım her aya bir kilo okuduğum kadarıyla en az ben almışım ben mi az kilo almışım ya iyi değil mi 😏😏
Betl35 ay ben 😂20.haftamda bi anda 4 kilo aldım 😂ama dört hftadır durdu kilo alımım o ara ne oldu anlamwdım şuan 24.haftamdayım 8 kilo aldım
Betl35 bende ctesi gidicem doktora eminim şakayla karışık kızıcak 😂 en son gittiğinin üzerine 1.5 kilo almışım 😂 ama toplamda 21 haftada 2.5 kilo doktorcum iyi değilmi falan diye yumuşatırım 😂 kilolu hamile kaldım o yüzden almamı istemiyo doktorum
Betl35 25 haftalığım toplam 5 kilo almıştım geçen aya kadar ilk başta bir ayda 2 kilo aldığım için doktorum bana çemkirmişti bir ayda 2 kilo alırsan olmaz demişti bende ona çemkirip doktorumu değiştirmiştim 🤣
Ben 🙂🙂 son iki ayda 7 kilo aldım
58_edaygmr_58 Bence buna sevinmen lazım her aya 1 kilo ideal bebeğinin kilosu normalse sıkıntı yok demektir
CananAkdag baktım herkes çok almış ben az olunca kafama takıldı bir an bebeğin kilosu da 26 hafta 804 gram
58_edaygmr_58 yani benim 24 de 612 gramdı zayıf olsa zaten ultrasonda haftasına göre geride çıkar doktorda söylerdi 😊
58_edaygmr_58
Zaten ayda 1 2 kilo almak iyi olanıymış ama bu ay ben 4 kılo almısm çok fazla 🙈senınkı gayet normal canımmm
hemsireanaa
Yedıklerıne dıkkat edıyormusun canım. Ben tatlı çok yiyorm ama dıkkat edıcem bu ay bakalım ne kdr alcam,🤔
MzyynSrctn
Valla çook iyi su ana kadar az almışsın canım ben 21 haftalıgım suana kadar 8 kilo aldım😂