CananAkdag baktım herkes çok almış ben az olunca kafama takıldı bir an bebeğin kilosu da 26 hafta 804 gram
1 ayda 4 kilooooo😂
58_edaygmr_58 yani benim 24 de 612 gramdı zayıf olsa zaten ultrasonda haftasına göre geride çıkar doktorda söylerdi 😊
58_edaygmr_58
Zaten ayda 1 2 kilo almak iyi olanıymış ama bu ay ben 4 kılo almısm çok fazla 🙈senınkı gayet normal canımmm
hemsireanaa
Yedıklerıne dıkkat edıyormusun canım. Ben tatlı çok yiyorm ama dıkkat edıcem bu ay bakalım ne kdr alcam,🤔
MzyynSrctn
Valla çook iyi su ana kadar az almışsın canım ben 21 haftalıgım suana kadar 8 kilo aldım😂
Betl35 söylemeniz iyi oldu ya teşekkür ederim verirsin canım doğumdan sonra takma 😊😊
Betl35 ama artık doymak bilmiyorum bundan sonrası ne olur bilemem 😂😂 kilolu hamile kaldığım için bana ne alsam çok zaten 😂 doktora kalsa maksimum 9 kilo almış olarak doğuma girmem lazım 😀
CananAkdag
1 hafta onden gdıyor benımde. Deıdgınız gbı onden gıdıyor sa kılosu da ondedır xaten
58_edaygmr_58
Verırım canım kıloyu takmyorm
Şekeri takyorm🙄
Acaba şeker mi var dıye
Betl35 ya ben aslında tatlıyı hiç sevmem kiloyuda tatlıdan almadım ama neyden aldım bilmiyorum tüp bebekle hamileyim ilk zamanlarım çok zor geçti sürekli yattım galiba ondan aldım
MzyynSrctn kaçl kaldın cnm? Ben 75le kaldım şimdi 80 e yaklaştım, 21 haftalığım, 4,5-5 kg aldım