Gizem_melek aşağı yukarı bende öyle rahimde açılma oldu yani rahim Ağzı yetmezliği oldu açıldı hunileşme oldu yatış yapıldı geçen hafta 3 gün ilaçlarla. Kapattılar progeston verdi evdeyim yatıyorum 2175gr şuan 33 haftalığım bende korkuyorum Kasık sancım çok yine gittim birşey yok açıklık nst de sancı da yok ama regl ağrısı çekiyorum resmen vajinamın içi de acıyor sabır korkuyorum
34+4 haftalık doğan sabırsız oğlum yağız💙
Leman0134 amin canim cok sagolll 🙏💛
Bende 34 haftalikken gitmiştim suyun biraz azaldı dedi 15 gün sonra tekrar gel dedi yarın gideceğim 36+5 günlük oldum bakalım ne diyecek bana herhalde suyum çok azalmaDigi için 15 gün sonra tekrar çağırdı beni
Nslhn2019 Allahim zamanında saglikla sorunsuz bir sekilde kuvusmamizi nasip etsin insallah dua edip dikkat etmekten baska bir sey gelmiyor elden tedirginligimiz cok fazla maalesef🙏😔
Leman0134 ha yok öyle birşey yok ama hareketleri cok sert kimi diyor ki su olsa hareket etmez kimi diyor ki su yoksa cok sert olur hareketleri şaştım kaldım
ozlmcbnuznoglu bana doktor suyun azalmış demeden önceki gün karnım taş gibi oldu sanki tek bir yerde toplanıyordu bebeğimin hareketleri azaldı bende korktum hareket etsin diye çikolata yedim sola yattım çok az ve cılız hareket ediyordu suyu kalmayınca hareket alanı kalmıyor
_defnee yok cnm doktorum bol su iç dedi 30 haftadan beri çekiyorum bu durumu ben......