Harika90 erken doğum diyince çok ağladım üzüldüm ama şimdi iyiki doğmuş diyorum en azından acaba bir şey mi oldu biye hareket etmiyor diye endişelenmiyorum gözümün önünde görüyorum çok şükür 🙏🏽

kucukoglum bebek küvezde ağlıyor annesi şarkı söylüyor uzaktan Filan ya kendimi kötü hissettiriyordu beni benim bebeğimde mi görecek göremeyecek miyim psikolojisine soktu beni

Leman0134 oncelikle hayirli olsun bende.32+1 oldum 25 den beri suyum11 13 arasi.gidip.geliyo dunde 12 cm olculdu cok az degil. Ama.az diyolar bende bisi anlamadim.surekli kasilmalarim oluyo dunki kontrolde bebek dogum pozisyonu almis dedi erken olcak diyede korkuyorum dr sizegiriyor suyunuzla.ilgili baska.bisi demismiydi sinir.kac diye falan 😕

Gizem_melek aşağı yukarı bende öyle rahimde açılma oldu yani rahim Ağzı yetmezliği oldu açıldı hunileşme oldu yatış yapıldı geçen hafta 3 gün ilaçlarla. Kapattılar progeston verdi evdeyim yatıyorum 2175gr şuan 33 haftalığım bende korkuyorum Kasık sancım çok yine gittim birşey yok açıklık nst de sancı da yok ama regl ağrısı çekiyorum resmen vajinamın içi de acıyor sabır korkuyorum

Zhrnz tam hatırlamıyorum serumdan Sonra 10 u bulunca iyi demişti galiba benimki daha düşüktü galiba ultrasonla bakarken canım acıyordu çocuğun suyu azaldığı için oluyordu galiba

_defnee benimde oğlum tersti dönmedi 37 veya 38 hafta alırım dedi suyu azalınca en azından 35. Haftaya girsin dedi onuda beklemedi

Bende 34 haftalikken gitmiştim suyun biraz azaldı dedi 15 gün sonra tekrar gel dedi yarın gideceğim 36+5 günlük oldum bakalım ne diyecek bana herhalde suyum çok azalmaDigi için 15 gün sonra tekrar çağırdı beni

Nslhn2019 Allahim zamanında saglikla sorunsuz bir sekilde kuvusmamizi nasip etsin insallah dua edip dikkat etmekten baska bir sey gelmiyor elden tedirginligimiz cok fazla maalesef🙏😔

Leman0134 ha yok öyle birşey yok ama hareketleri cok sert kimi diyor ki su olsa hareket etmez kimi diyor ki su yoksa cok sert olur hareketleri şaştım kaldım

DlstM doktorum seçenek sunmadı maalesef 34 haftalık olduğu için genel anestezi yaptı yoksa 38 hafta olsaydı epidural diye konuşmuştuk