Leman0134 molfix reklamında ne vardı ki
34+4 haftalık doğan sabırsız oğlum yağız💙
ozlmcbnuznoglu ultrosonla bakarken canım acıyordu benim sende öyle bir şey oluyor mu?
Gizem_melek inşallah canım sende sağsalim kucağına alırsın zor günler allah yardımcın olsun moralini bozma o ne zaman isterse o zaman geliyor
Melekyigiter ultrasonla nasıl boy kilo ölçer gibi ölçüyor
kucukoglum bebek küvezde ağlıyor annesi şarkı söylüyor uzaktan Filan ya kendimi kötü hissettiriyordu beni benim bebeğimde mi görecek göremeyecek miyim psikolojisine soktu beni
Harika90 amin Rabbim herkesin bebegini saglikla kucagina almak nasip etsin, 🤲
Leman0134 amin allah razı olsun
Leman0134 oncelikle hayirli olsun bende.32+1 oldum 25 den beri suyum11 13 arasi.gidip.geliyo dunde 12 cm olculdu cok az degil. Ama.az diyolar bende bisi anlamadim.surekli kasilmalarim oluyo dunki kontrolde bebek dogum pozisyonu almis dedi erken olcak diyede korkuyorum dr sizegiriyor suyunuzla.ilgili baska.bisi demismiydi sinir.kac diye falan 😕
Gizem_melek aşağı yukarı bende öyle rahimde açılma oldu yani rahim Ağzı yetmezliği oldu açıldı hunileşme oldu yatış yapıldı geçen hafta 3 gün ilaçlarla. Kapattılar progeston verdi evdeyim yatıyorum 2175gr şuan 33 haftalığım bende korkuyorum Kasık sancım çok yine gittim birşey yok açıklık nst de sancı da yok ama regl ağrısı çekiyorum resmen vajinamın içi de acıyor sabır korkuyorum
Leman0134 amin canim cok sagolll 🙏💛