Leman0134 ha yok öyle birşey yok ama hareketleri cok sert kimi diyor ki su olsa hareket etmez kimi diyor ki su yoksa cok sert olur hareketleri şaştım kaldım

DlstM doktorum seçenek sunmadı maalesef 34 haftalık olduğu için genel anestezi yaptı yoksa 38 hafta olsaydı epidural diye konuşmuştuk

ozlmcbnuznoglu bana doktor suyun azalmış demeden önceki gün karnım taş gibi oldu sanki tek bir yerde toplanıyordu bebeğimin hareketleri azaldı bende korktum hareket etsin diye çikolata yedim sola yattım çok az ve cılız hareket ediyordu suyu kalmayınca hareket alanı kalmıyor

_defnee yok cnm doktorum bol su iç dedi 30 haftadan beri çekiyorum bu durumu ben......

Leman0134 anladm cnm olsn sağlık olsn en azndn küvöze girmemiş çok şükür. Ama epiduralfe yapablrlerdi ondn sordm

Leman0134 haftası anestezi yöntemini neden etkiliyormus ki bilginiz var mı? 34 de epidural yapmasi risklimiymis

Leman0134 evet su az olunca hareket az oluyomus bendede su fazlalıgı var okadar hareketliki ben kendimi unuttum artık sürekli karnımı seyrediyorum 😂😂

aysekvrk prematüre olduğu için büyük ihtimal ameliyat sıradında ne yaşanacak belli olmaz diye olabilir oysaki ne hayallerim vardı eşimde girecekti doğuma ilk kez birlikte görecektik ama böyle olması gerekiyormuş çok şükür sağlıklı ya geri önemsiz