mermeral zorla 6-7 cm mi dedi bilmiyorum gönderdiği günlerde 10 u buluyordu toplaya toplaya

Deniz__ yok almadılar canım çok şükür oğlum direk ağlayarak doğdu dediler kilosuda 2565 olunca bir sıkıntı olmadı 2500 altını koyuyorlarmış galiba çok şükür ama bebekten bebeğe değişiyor bende korkuyordum doktorum 40 haftalık bile girebilir küveze dedi aklıma sürekli şu molfix reklamı geliyordu ama sen yinede korkma sağsalim doğar inşallah

Bana radyoloji doktorları suyu cok az diyorlar kadın doğumcum yeterli diyor bir haftadır bende ne yapacağımı şaşırdım 33+3 günlük gebeyim şu an ama bebek 35+3 günle uyumlu şu an kilosu 2.500 cok kafam karışık ne yapacağımı bilmiyorum

Leman0134 merhaba ben de 33 haftalığım. Bebeğim çok aşağıda. Erken Doğum riskim çok yüksek. Rahim ağzı kısalığım sınırda. Bana ne önerirsiniz. Ciğer geliştirici olduk biz. Başka bir şehire sevk etti beni doktorum yenidoğan uzmanı burda mevcut diye. Tavsiyeleriniz benim için çok önemli🙏

Benım suyumda sınırda dedı doktor 73 ml az mı

Leman0134 gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün insallah bebeginizi küvözde degilde odada gördügünüz icin kendim görmüş kadar sevindim 🥰🥰🥰

Leman0134 cok gecmis olsun ve gözünüz aydın , bizde daha dun aksama kadar hastanedeydik ayni sekilde igne ilac serum ne varsa yaptılar ve artik yapacagim birsey yok dedi doktor ama benimki size gore tamamen tersi. Suyum fazla 1hafta ilerideyiz. Eve yolladi beni ve surekli yatış verdi asla kalkma dedi normalde 35haftadayiz ama 36 görünüyor. Suan 2kg600gr bebegim. Haftaya carsambaya kadar dinlen dedi ama herhangi bir ağrın olmasi durumunda direk gel alcam bebegi dedi. Beni idrar yolu enfeksiyonu tetikliyo ağrı ve sanci yapiyo ,oyuzden tedavi gördüm. Bebek dönmüş, ilk cocuk sezeryan oldugu icin ,artik bakalim agrim olursa gidicem ve direk sezeryana alicak. Insallah bende bebegimi yanimda bulurum kuveze girmez cok korkuyorum. Oglumda 32hafta 1800gr dogdu ve 17gun kuvezde kalmisti suan 9yasinda sağlıklı cok şükür 🤲 ama insan korkuyo
            Bizim için de dua et, Rabbim çocuklarımızı bize bağışlasın

Cok gecmis olsun allahim sağlıkla bagislasin darisi bize olsun dunde 1 gun ben hastanedeydim 33 haftaligiz sertlesme ve hafif sanciyla gittim sancim 50 cikti aciklik yoktu cok sukur 🙏 serum ciger gelistirici derken tedavi bitti sancilarinda gecince evde sadece yaticaksin artik gelirsede bu haftadan sonra yapabilcegimiz birsey yok o yuzden sadece yemek wc icin kalk dedi doktorum kilosu 2065 gr normal dedi ama bana düşük geldi asiri moralim bozuk 😔 dogum hikayeniz umut oldu simdi bebegime kg almak için ugrasicam hepimiz saglikla kavusalim insallah 🙏

Leman0134 bnce saglk problemiyle ilgili olabilir cnkü 2400gr dogum yaptm şişlk inince 2250gr oldu kızm ama cok şükür bzde girmedik küveze

_defnee yatıcaksın bende hiç kalkmadan rahim ağzı kısalığın varsa bendede Çar ama ben serklajlıyım dikişli ama bende genelde yatıyorum 29+3olduk zamanında gelsinler inşallah ayakta kesinlikle kalmaman gerekiyor iş falan sakın yapma bianda doğum sancın tutar Allah korusun

Didemiray benim büyük oğlumda 32haftalık doğmuştu1975gram ve35gğn küvezde kaldı çok şükür şuna çok iyi yaramazım benim bizde9yaşındayız bende 3gsmileyim korkuyorum beklesinler zamanlarını yaaa insan korkuyla yaşıyor valla29+3bizde şuna ikinci oğlum normaldi36haftalık oldu 3500doğdu çok şükür bir sıkıntı yoktu koymadılar küveze inşallah Buda zamanında gelir birbirimizi dualarımıza katalım Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏