Leman0134 bu gun tam 34.4 olduk bu hikaye bana umut oldu Allah razı olsun ❤️
34+4 haftalık doğan sabırsız oğlum yağız💙
Didemiray benim büyük oğlumda 32haftalık doğmuştu1975gram ve35gğn küvezde kaldı çok şükür şuna çok iyi yaramazım benim bizde9yaşındayız bende 3gsmileyim korkuyorum beklesinler zamanlarını yaaa insan korkuyla yaşıyor valla29+3bizde şuna ikinci oğlum normaldi36haftalık oldu 3500doğdu çok şükür bir sıkıntı yoktu koymadılar küveze inşallah Buda zamanında gelir birbirimizi dualarımıza katalım Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏
Çok güzel bir doğum olmuş darısı başımıza güzel hikayeler moral oluyor kokla bebişi benim yerime mis kokar şimdi😊
_defnee doktor bol bol su iç dedi cnm sen yine korkma alllahin izniyle bisey olmaz doktora yarın goruncem ben 37 haftalık oldum ama bu durumu 30 haftadan beri çekiyorum...hastaneye git sıvısız bırakma kendini
Leman0134 acaba beynimdeki suyum azaldı 34+5 34 haftada gittiğimde günde 3litre su icmen gerekiyor dedi sıvı tüket dedi ciger geliştirici sürüp verdi ve haftaya nstye cagirdi
Deniz__ aynen bende 2 gün sonra 35 olcam
Leman0134 molfix reklamında ne vardı ki
ozlmcbnuznoglu ultrosonla bakarken canım acıyordu benim sende öyle bir şey oluyor mu?
Gizem_melek inşallah canım sende sağsalim kucağına alırsın zor günler allah yardımcın olsun moralini bozma o ne zaman isterse o zaman geliyor
Melekyigiter ultrasonla nasıl boy kilo ölçer gibi ölçüyor
kucukoglum bebek küvezde ağlıyor annesi şarkı söylüyor uzaktan Filan ya kendimi kötü hissettiriyordu beni benim bebeğimde mi görecek göremeyecek miyim psikolojisine soktu beni
Harika90 amin Rabbim herkesin bebegini saglikla kucagina almak nasip etsin, 🤲