• Normal Doğum korkusu

Doğum korkusunu atlatabilmek için en iyisi eğitim almak. Gebelik eğitim sınıfları açılıyor hem devlette hem özelde. Doğumun anotomisini öğrendikçe doğumdan korkmamaya başlıyosun.

Ben de kesinle genel anestezi sezeryan istiyodum ama artık doğumu bebeğimin kararına bıraktım. 32. Haftamızdayız, normal ya da sezeryan canı nasıl isterse bebeğimin öyle doğum yapıcaz, birlikte başarıcaz🤰👶🏻

Zeynepemre genel anestezi tavsiye etmem çünkü hem bebişine geçiyor anestezi hem senin için uyandıktan sonra inanılmaz ağrılı bir süreç olur ve deeee kuzunu daha geç emzirmiş olursun oysa epidural hem yapılırken ağrısız hem sonrası çok daha konforlu sadece dikiş yerinde biraz ağrı olcak Doğum sırasında ağrı sızı olmayacak ve beş dk içinde meleğini kucağına koycaklar annesi 😇

Zeynepemre yapılışını izlerken ben korkmuştum YouTube da ama o işlemi sen yapılırken hiç hissetmiceksin bazıları felç olursunuz epidural riskli diyor ama inanma kimse epidural yüzünden felç kalmadı her sezeryan doğumun %95 i bu şekilde yapılıyor 😇👍🏻

Zeynepemre tatlım ben Doğum hemşiresiyim Sezer’den çok kolay gelmesin sana bana göre sezeryan Doğum daha zor bi Doğum şekli eğer bi sıkıntı yolda normal doğurmanda bence Kemal Doğum çünkü sezeryanda hem Doğum bende cerrahi bi müdahale söz konusu ameliyat sonrası ağrılarını dikiş yeri kanar mı kanamaz mı korkularını gaz sancılarını sütün gelmemesi bunları söylemiyorum bile . Benim hastalarımda kıyasladığım evet normal zor ama sezeryanda anne daha çok avı çekşyır 3gğn hastane de kalmadı da cabası normalde ise ertesi gün ev

Zeynepemre yani en azından sezetyan bile olacaksan sakın genel anestezi olma epidural yine rahat ama genelde agrı sızı çok oluyor belli bir süre agrı kesicide verilemiyor hastaya

Ozlem13 resmen dibi görünmeyen kuyu.
          Hayırlısı ile doktor bi söyleseydi normal mi sezaryen mi ona göre hazırlasaydım kendimi

Zeynepemre her Doğum kendime özelidir sen hiç sıkıntı etme ne kadar evhamlanırsan o kadar dert olur gerçekten rahat olmaya bak ve herşeyin güzel olacağına İnan bebeğin ve sen sağlıklı olun da gerisinin pekte önemi yok aslında🙏🏻Bende 31 haftadayım başıma neler gelecek bilmek daha kötü ama hep iyi rahat Doğum yapan hastalarımı düşünüyorum kendimi öle telkin ediyorum 🙏🏻

Bişey olmazsa ben de normal doğum istiyorum daha sağlıklı olduğu için ama çok fazla korku var içimde korku oldujçada hep kötü şeyler geçiyor aklımın ucundan 😔

Zeynepemre o korku bi türlü geçmiyor korkuyu atmak için yazılar videolar falan izliyorum nasıl atarım diye faydası olmuyor 🤣

Zeynepemre korkutmuyor bilgilendiren video falan oldukları için ama yok ben yapamam edemem dedikçe korku artıyor 🤣