Fasulyeninannesi Zeynepemre genel anestezi tavsiye etmem çünkü hem bebişine geçiyor anestezi hem senin için uyandıktan sonra inanılmaz ağrılı bir süreç olur ve deeee kuzunu daha geç emzirmiş olursun oysa epidural hem yapılırken ağrısız hem sonrası çok daha konforlu sadece dikiş yerinde biraz ağrı olcak Doğum sırasında ağrı sızı olmayacak ve beş dk içinde meleğini kucağına koycaklar annesi 😇
umudumhicbitmez13 Fasulyeninannesi bebeye hicbiwey gecmiyor saçma sozler inanmayin ama en iyi doğum normal
Fasulyeninannesi Zeynepemre yapılışını izlerken ben korkmuştum YouTube da ama o işlemi sen yapılırken hiç hissetmiceksin bazıları felç olursunuz epidural riskli diyor ama inanma kimse epidural yüzünden felç kalmadı her sezeryan doğumun %95 i bu şekilde yapılıyor 😇👍🏻
Zeynepkurel Zeynepemre bende daha bekliyorum ama normal olsun dıe hamıle oldugumu ogrendıgım andan ıtıbarendua ediyorum 😊😊
Zeynepemre Zeynepkurel Fasulyeninannesi ay varya insanın böyle aynı durumda olanlardan bilgi alması çok keyifli 😂 teşekkürler tatlı hamişler
Ozlem13 Zeynepemre tatlım ben Doğum hemşiresiyim Sezer’den çok kolay gelmesin sana bana göre sezeryan Doğum daha zor bi Doğum şekli eğer bi sıkıntı yolda normal doğurmanda bence Kemal Doğum çünkü sezeryanda hem Doğum bende cerrahi bi müdahale söz konusu ameliyat sonrası ağrılarını dikiş yeri kanar mı kanamaz mı korkularını gaz sancılarını sütün gelmemesi bunları söylemiyorum bile . Benim hastalarımda kıyasladığım evet normal zor ama sezeryanda anne daha çok avı çekşyır 3gğn hastane de kalmadı da cabası normalde ise ertesi gün ev
Zeynepemre Ozlem13 resmen dibi görünmeyen kuyu. Hayırlısı ile doktor bi söyleseydi normal mi sezaryen mi ona göre hazırlasaydım kendimi
Fasulyeninannesi Ozlem13 sezeryanda da ertesi gün evdesin hastanede enfeksiyon kapma durumu yoksa ya da kadro iyiyse dikiş vs problem olmuyor günümüzde hekimler her normal Doğumda kesi yapıyorlar tanıdığım normal Doğum yapan herkeste en az 12 dikiş var bir ay üstüne oturamıyorlar yani evet normal Doğum en doğalı ama memlekette hakkıyla bunu yaptırabilecek doktor ebe çok az maalesef
Ozlem13 Zeynepemre yani en azından sezetyan bile olacaksan sakın genel anestezi olma epidural yine rahat ama genelde agrı sızı çok oluyor belli bir süre agrı kesicide verilemiyor hastaya
Funda Ozlem13 hayır canım vermez olurlarmı😁 Hastanede kaldıgın sürece tek bır agrın bıle olmuyorki eve gececegın zamanda yıne ilaçla takvıye edıyorlar brnım tüm arkadaslarım epidural oldular çokta şahaneydi😌🤗
Hulyaa12-- Ozlem13 Masal Alin koyabilirisn frkli olsun bende masal koyacağım kızımın adını ama sadece Masal koyacagim iki isim sevmiyorum çoğu zaman tek isim söyleniyor pek nadir nur v.s gibi eklenirse iki isim kullaňılyor bu yüzden saçma buluyorum iki isim koumayj ne işim soylenecekse o konulmani tabi bu benim düşüncem herkesin düşüncesine saygı duyarım
Ozlem13 Zeynepemre her Doğum kendime özelidir sen hiç sıkıntı etme ne kadar evhamlanırsan o kadar dert olur gerçekten rahat olmaya bak ve herşeyin güzel olacağına İnan bebeğin ve sen sağlıklı olun da gerisinin pekte önemi yok aslında🙏🏻Bende 31 haftadayım başıma neler gelecek bilmek daha kötü ama hep iyi rahat Doğum yapan hastalarımı düşünüyorum kendimi öle telkin ediyorum 🙏🏻
Zs18 Bişey olmazsa ben de normal doğum istiyorum daha sağlıklı olduğu için ama çok fazla korku var içimde korku oldujçada hep kötü şeyler geçiyor aklımın ucundan 😔
Zs18 Zeynepemre o korku bi türlü geçmiyor korkuyu atmak için yazılar videolar falan izliyorum nasıl atarım diye faydası olmuyor 🤣
Gozde_coskun Zeynepemre Kumperisi hayır bende özele gidiyorum ama ilk basta yapıldım sonus negatıf cıktı desi 6 ay ıcınde tekrar yapıcaz ozamanda negatif cıkarsa doğum sırasında bakıcaz dedi. Pozitif cıkınca yapılıyor ve 1 tane dıye bıliyorum
elifelif Zs18 Kubraislekyay yaaa Allah gönlüne gore versin canim 😍 ins.en yakin zaman da alirsin mujdeli haber i 😊 evet ilknur sevincli defne hastanesinde bnde ona gidiyodum ama cok asiri derece de kalabalik 4 defa filan gittim kontrollerime ilk gittigimde cok ilgiliydi sonralardan fazla ilgi gostermiyodu siram geldigi halde gecemiyodum cok kalabalik oldugu icin biraktim simdilik devlet has.gidiyorum 😊
Zs18 Zeynepemre korkutmuyor bilgilendiren video falan oldukları için ama yok ben yapamam edemem dedikçe korku artıyor 🤣
emircagandestan Zeynepemrepp Darkrose işinizekarışmak gibi olmasında ayaz aras yamaç doruk böyle isimlerbiraz isimlikten cikismis gibi..yok miran yok karannn..batin ismine gelince çok güzelama tek konulmaz önüneabdül koymanızlazım benim dayımkoydu bu ismi oğluna abdulbatin die,,
svvlgnrt Zs18 kontrolde normal dedi ama işte önceden bu baş dönmesi teşhis edilememişti belki benimki ondandır..demir vitamin vs benim onlarda hiç sorun yoktu şuan olduysa bilmiyorum ama maalesef hayatı zindan ediyor bu baş dönmesi 😢sizede çok geçmiş olsun
cennetzeynep Zeynepemre [silindi] gebeligimin basindan beri [silindi] gebeligimin 10 haftasindan beri bununla ugrasiyorum bana vermedoler ilac ve 24 haftaya kaar geldik bende surekli kotu dusuncelrr vas oluyo onu dusununce bu sefer jalbom gizlaniyo panik olmaya basliyorum
Ozlem13 Fasulyeninannesi sezeryanda ertesi gün ev diye bişey olamaz en az iki gün gözetim altında olması gerek hastanın . Erken eve gidince doktor iyi olmuş olmuyor ne yazık ki kanama riski en yüksek hasta gruplarından c/s yani sezeryan ameliyatı . ki gebe gazını en az 1,5 gün sonra çıkarabilir istisna olmadıkça gaz çıkarmadan eve gönderilmez sezeryan hastası 2yıldoğum bölümünde çalıştım aksini hiç görmedim sezeryan kesisii ile vajinal Doğum kesisi çok farklı şeylerdir ayrıca
Fufu Acaba normal doğumdan sonra vajinada deformasyon oluyor mu? Doğumdan sonra, önceki fleksibitisine dönüyormu yoksa gevşeme oluyor mu? Benim ennnn büyük endişem bu. Sonuçta cinsel hayat devam etmeli ve eşi tatmin etmeli.
Ozlem13 Funda tatlım genelden bahşedilirim epiduralde zaten sırtında ağrı kesici ile geliyorsun servise ancak genel anestezide belli bir süre agrı kesici yasak oluyor