Tatlış hamileler sizlerden yardım istiyorum 😞 normal Doğumdan çok korkuyorum o yüzden hep sezaryen düşündüm ilk günden beri. Şimdi de 30+4 olduk. Yaklaştıkça daha da korku basıyor.
Normal Doğum korkusu
Zeynepemre ya kendinize güvenip gidişata bırakacaksınız yada benim gibi epidural sezaryen i seçeceksiniz 🤗 10 tane doğursam 10 unu da epidural sez ile doğururdum çok rahat bi doğum
Ozan2012 ne güzel ya. Aslında genel anestezi olmak istiyorum hiç bir şekilde hissetmeyim. Ama doktorum ne der bilmiyorum. Acayip korkuyorum ya
Mehaba benim ilk hamileliğim 4 haftalık ben normal doğum istiyorum inşllah hem daha sağlıklı hem doğum sonrası daha acısız ve bebeğine kendine vakit ayırabiliyorsun hemen etrafımdan gördüğüm duyduğum kadarıyla ben sezeryandan daha çok korkuyorum nedense
- Düzenlendi
Normal doğum elbette en sağlıklısı ama 17-19 saat sancı çeken arkadaşlarım var. Zaten onlardan sürekli dinlediğim için korkmaya başladım. Sezaryen için de daha olumsuz hiç bişey duymadım
Zeynepemre sezeyanda da benim gördüklerim var o yüzden bende sezeyandan korkuyorum neyse fazla düşünme oluruna bırak zamanı gelince hal olur herşey güzel olur inşllah acısız herseyin yolunda gittiği bir doğum olacağına inanalım 😃
Sezeryanda genel olarak bende hiç iyi şeyler duymadım, bir defa olduğunuzda ikincidede olmanız gerekiyormuş ayaklarınızı üşütmemeniz gerekiyormuş, hemen ayağa kalkılmıyormuş gibi şeyler, normal doğumda anne vücudu yenileniyormuş diye duymuştum daha sağlıklı sonrası için eskiler nasıl doğuruyormuş hastane bilmiyordu kimse
GamzeGoktas önceden elbette herkes mecburiyetten normal doğumu tercih ediyordu. Şimdi öyle değil ki 🙂
Ebru22 ay insallah 🙂)
Zeynepemre Ben iğneden bile korkan bir insanım ancak şu anda diyorum ki Allah bize bunu bahşettiyse sabrını da verir. Ayrıca bazı hastaneler özellikle korkan anneler için ücretsiz gebelik eğitimi veriyor ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.Bende çok korkuyorum normal Doğumdan doktorum Zeynep kamilin eğitim programına mutlaka katıl dedi..
Zeynepemre bende şuanda 32. Haftadayım henüz doğumun ne şekilde olacağı hakkında konuşmadık herhangi bi aksilik çıkmadığı müddetce normal olmasını istiyorum herşeyi oluruna bırakmak en güzeli bakalım hayırlısı olur inşallah hepimiz için 😊
pamuksekerinannesi aslında diyorum ki bunu duyguyu bize nasip eden rabbim elbette o anda yardımcımız olur bir cesaret gelir içimizdeki korkuyu da yokeder.
Hep şeytanın vesvesesi 😂
Geçmeyen günler içinde bol bol sabır diliyorum 😂
Zeynepemre Aynen öyle.. Hamile kalana kadar ben asla normal Doğum yapamam diyordum ama hamile kaldığım öğrenince bi cesaret geldi ki İnşallah gitmez😂 hem bebeğin sağlığı için hemde kendi sağlığım için normal istiyorum🙏 Sende böyle böyle cesaretlendir kendini ☺
pamuksekerinannesi ben tam tersi nerde kötü senaryo var hepsini getiriyorum aklıma 😂😂
Zeynepemre bizde 33 +3 haftalığız bende normal çok istiyorum her bakımdan daha faydalı vucudumda ömür boyu kesil olsun iatemem mecbur kalırsam o ayrı ama bence normal yapma şansınız varken onu deneyin ilk
Zeynepkurel bakalım artık hayırlısı doktor henüz normal mi sezaryen mi birşey söylemedi bekliyorum 🙂
Zeynepemre Hiç yapma biz her ay ne sancılar çekiyorduk öyle düşün bu biraz daha fazlası sadece😂
pamuksekerinannesi çok mantıklı 😂