Fasulyeninannesi Ozlem13 sezeryanda da ertesi gün evdesin hastanede enfeksiyon kapma durumu yoksa ya da kadro iyiyse dikiş vs problem olmuyor günümüzde hekimler her normal Doğumda kesi yapıyorlar tanıdığım normal Doğum yapan herkeste en az 12 dikiş var bir ay üstüne oturamıyorlar yani evet normal Doğum en doğalı ama memlekette hakkıyla bunu yaptırabilecek doktor ebe çok az maalesef
Ozlem13 Fasulyeninannesi sezeryanda ertesi gün ev diye bişey olamaz en az iki gün gözetim altında olması gerek hastanın . Erken eve gidince doktor iyi olmuş olmuyor ne yazık ki kanama riski en yüksek hasta gruplarından c/s yani sezeryan ameliyatı . ki gebe gazını en az 1,5 gün sonra çıkarabilir istisna olmadıkça gaz çıkarmadan eve gönderilmez sezeryan hastası 2yıldoğum bölümünde çalıştım aksini hiç görmedim sezeryan kesisii ile vajinal Doğum kesisi çok farklı şeylerdir ayrıca
Fufu Acaba normal doğumdan sonra vajinada deformasyon oluyor mu? Doğumdan sonra, önceki fleksibitisine dönüyormu yoksa gevşeme oluyor mu? Benim ennnn büyük endişem bu. Sonuçta cinsel hayat devam etmeli ve eşi tatmin etmeli.
Funda Ozlem13 hayır canım vermez olurlarmı😁 Hastanede kaldıgın sürece tek bır agrın bıle olmuyorki eve gececegın zamanda yıne ilaçla takvıye edıyorlar brnım tüm arkadaslarım epidural oldular çokta şahaneydi😌🤗
Ozlem13 Funda tatlım genelden bahşedilirim epiduralde zaten sırtında ağrı kesici ile geliyorsun servise ancak genel anestezide belli bir süre agrı kesici yasak oluyor
Burcu Bende şuan 37haftalık hamileyim. Bebeğim 33haftalığa kadar tersti. Ama sonra düzeldi. Şuan normal doğumu istiyorum tabi herhangi bir sorunla karşılasmazsak 🙏🏼
Kizimolsun Zeynepemre inan ki sezeryani hic dusunme rabbim sabrini veriyor gerekmedikce normal dusun o kadar kolay oldu ki sende tabi ki kolaylastiracak seyler yaparsan super olur icerde kalmam bes dk surdu sanciyi her halukarda cekeceksin bi tek sancisi sorun gerisini dusunme bence korkmana hic gerek yok inan ki
Kizimolsun Ebru22 aynen bende normal dogum yaptim ve hastanede sezeryandan cikan bi bayan gordum inanilmaz korkunc bir haldeydi normal dogum en iyisi
SimayBabacanYataan Zeynepemre merhaba canım ablam iki doğumunu da normal yaptı her ikisinde de yanındaydım başından sonuna kadar inan parmağına kıymık batsa ağlayan o denli canlı tatlı bir insandı ama doğumu o kadar güzel yaşadıki hepimiz şaşırdık diyebilirim Allah sanırım o gücü annelere veriyor ama sen sezaryen olmak istiyorsan anlatılanlara kulak asma eminim ki güzel bir doğum yaşayacaksın sonuçta ucunda meleğini kucağına alıp kokusunu içine çekmek var acı bile olsa dünyanın en muhteşem ödülü var ucunda böyle düşünmeye çalış Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin sevgiler
Zeynepemre SimayBabacanYataan güzel dileklerin ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama ben doğumumu genel anestezi ile oldum ve hiç pişman değilim. Kızımı kucağıma aldım ve yarın 5.ayımızı bitiriyoruz 😊😍 Sevgilerle..
Marguerite Zeynepemre dün eğitime katıldım dogumla ilgili sezeryan kolay değil dendi canım çocuk sınırı var ayrıca ikinciyide jemen yapamıyorsn riskli oluyor. Arkadaşm dha iki ay önce rahmi yırtıldı zor kurtuldu bebekle ikisi ilk dogumu sezeryandı ve iki sene sonra ikinciyi yaptı. Tabi hrleste olacak diye brşey yok ama normal en saplıklısı hayırlısı olsn hepimz içn.
SimayBabacanYataan Zeynepemre en rahat ve uygun yolu neyse öyle olmalı sezaryen normal bana göre çok önemli değil ben şuan normal düşünüyorum ama koşullar sezaryen derse oda olur bebişim sağlıklı olsun yeter💕
Epelinkiran Zeynepemre ben gebelik okuluna gidiyorum ebeye sordum 2-3saat sancı geldi ama açılma olmazsa nolcak dedim, o durumda zaten sezeryana alınıyor dedi. Ben başta normal düşünüyorum ama beklenmedik bi durum olursa sezeryan
Epelinkiran Zeynepemre amin canım bulunduğun yerde devlette gebelik okulu varsa katıl mutlaka psikolojik eğitim de veriyoşar yardımcı olur en azından sezeryan bile olsan genel anestezi olmassın belki