Kızlar bu haftasonu 34 haftalık olcam inş devlet hastanesine gidiyorum bu haftada nst alıyorlar mı ? Benim ikinci gebeliğim ama hatırlamıyorum kaç haftalıkken aldıklarını oyuzden sormak istedim. Bide sezaryen olcam ilk olduğum için eğer gelişimi öndeyse erken alma gibi bi durum söz konusu olur mu?

Sonay agrim var falan demedigin
    Sürece almiyolar canım. Dün gittim kontrole sordum 36 haftada başlıyor dedi bende yarin 34 haftalık olucam. Belki hastane farki olabilir yinede doktorun bilir.

EnginDenizim sancım bar oyuzden bende erken girmek istiyorum ne durumdayım diye çünkü sezaryen olcam korkuyorum sürpriz olmasından . Peki eğer gelişimi öndeyse erken alıyorlar mı bilginiz var mı acaba ?

Sonay 30+6 da alındım ntsye ikincilerde 10 gün önce alıyolar genelde

adm, başlığı 34. Hafta NST olarak değiştirdi.

smcnkrt gerçekten mi ? Ay iyi bari çok şükür devlet malum biraz sorumsuz bu konuda oyuzden geç alırlar mı dedim sancım var arada oluyor. Sezaryen konusunda fikriniz var mı acaba ?

Sonay ben de bu haftasonu 34.haftaya giriyorum 2 gün önce kontrolüm vardı doktor NST’ye girmemi istedi ilk defa girdim zaten sancım çıkmadı sorun yok dedi

asyamerve ilk mi sizin ? Devlet mi bide ? O zaman bende hazırlıklı gidin ne olur ne olmaz 😊

Sonay ona bilgim yok canım ben fazlaca agrim olunca acile gittigimde aldilar hep nts ye 28 haftadan bu yana sık sık degildi ama. normal muayenede almadilar hic benimde sezaryan olacak nasipse🌸

1. Haftamdayım doktor iki hafta sonra girmemi istedi

Sonay 27.hftada nst'ye bagladilar cnm normal kontrole gtmstm bikac gndur belim agriyo bebkte bazen bi yeree toplaniyor dedim her ihtimale karsi bagladilar erken dogum olur diye. Cok şükür temiz cikti .

Ben devlet hastanesine gittiğimde nst 3o da başladı doktor özeller 36 dan sonra yapıyor heralde

Ben 32 haftalık hamileyim canım bugün doktor nst kontrollerimi yaptı sancım yoktu ama kontrol amaçlı baktı

Sonaybende devlete gidiyorum geçen hafta kontrolüm vardı 33 te aldılar nst ye..bundan sonrakilerdede alacaklar gelişimi önden gitsede 38 in sonlarını ve 39. Haftayı bekliyorlar sezeryanda..

Nurs öyle mi tşkler CNm ❤ Çok şükür bi süprizle karşılaşmayayım da 😂