NecdetMerveKaragoz insallah olur hem sende kendini yalniz hissetmezsin ucunuz icinde iyi olur 🤗
Dogumhanede eşler 🙄
Ne çok isterdim ama eşim kesin bayılır o yüzden istemiyor hem kan tutuyor hemde tansiyonu var rezil oluruz diye vazgeçtik 😢
Bende istiyorum ama benimki de pek yanaşmıyor bakalım hastaneyle konuşayım ona göre ikna çabasına girerim boşa kendimi sitrese sokmayayım😂
NecdetMerveKaragoz Sizde benim gibisiniz. Benim eşimde yurt dışında, çok korkuyorum doğum zamanında olamayacak diye.
Ben özel hastaneye gidiyorum bağcılar da kontrole orda dogum yapcam inşallah doktorumla konustum eşim girebilirmi dogum anında diye o Acıbadem gibi hastanelerde oluyo genellikle çogu hastanede yok falan dedi ısrar ettik ama yasakmış neden anlamış değilim
Bende istiyorum Doğumu kolaylaştıracağına inanıyorum aksıne izin vermeyi bırak zorunlu bile olmalı 😌
Benim eşim bayılır çok isterdim 😒
Kız benim ki girse yanımda beni sakinleştirmekten çok daha strese sokar çok heyecanlı panik 😂
LittleMan 😂😂😂 benimde aklın eşimde kalır düştümü kaldımı korkudan kustumu diye 😂
TubaKorkmaz hahaha 😂 o konularda çok dayanıksızdır. Düşün Bi grip oluyor zannedersin ameliyat feln geçirmiş .😂hassas baya
tubaaygul bnde bagcilarda ozele gidiyorum insallah vardir bu hastanede sen hangisine gidiyosun
Yurt dışnda baba hem doğuma giriyo hemde göbeği kestiriyoLar da benmki ben korkarm diye tutturdu 😂
Haticeyildiz biz konuştuk giricek eşim yanımda olacak inşallah 🦋🙏🏻
Haticeyildiz hospitaliste siz
Haticeyildiz girsin bence benım adam korktu girmedi ama bu sefer sokacagım 😂😍 doktor çağırdı eşimi gelmedi bu sefer kesin gelecek tabi ben Sezeryan 😂
tubaaygul medilife dag yolunda sizin gittiginiz meydana yakin dimi biliyorum orayi
Handeaslan616139 bakalim benim esim gelmek istiyo umarim doktor kabul eder ☺☺
Haticeyildiz özellerde genelde alıyorlar benım doktor çağırdı gelmedi 🙄 ama bu sefer zorla sokacagım 😂
Haticeyildiz evet inşallah sokarlar bakalım ısrar edicez benim eşimde çok girmek istiyo 🙂
Handeaslan616139 deki gelmezsen dogurmam 😂😂😂